Activarea contului Oriflame

Contul Oriflame poate fi activat chiar de pe acest site. Activarea contului Oriflame va ofera posibilitatea de a cumpara cu reduceri. Dupa inregistrarea in magazinul online Oriflame beneficiati de discount de pana la 40% fata de pretul afisat in catalog (functie de valoarea comenzii). Prin activarea contului Oriflame aveti astfel reduceri similare cu cele ale reprezentantilor fara a avea insa vreo obligatie de vanzari sau de promovare a produselor.

Din aceasta luna orice clienta Oriflame cu un cont activat in magazinul online poate cumpara cu reduceri ce incep de la 23% pentru comenzile de minim 70 de lei. Acesta este plafonul de inceput ceea ce inseamna ca posesorii de cont Oriflame pentru o comanda de 71 de lei pret de catalog vor plati 54,67 lei.

Pentru toate comenzile cu valoarea cuprinsa intre 70 – 300 lei veti primi un discount de 23% daca aveti un cont activat Oriflame si daca lansati comanda din contul dv. online pe care il puteti activa utilizand bannerul de mai jos.

Grila de discounturi este disponibila doar pentru comenzi facute in magazinul online, doar prin comenzi online din propriul cont Oriflame ce poate fi activat chiar de pe aceasta pagina.

Activarea contului Oriflame se realizeaza prin completarea formularului de inregistrare folosind date corecte si o adresa de e-mail necesara pentru activarea comenzilor online, pentru confirmarea activarii contului, pentru informatii despre noile produse dar si pentru lansarea comenzilor Oriflame cu discount.

Activare cont Oriflame

Va puteti activa contul Oriflame dand click pe bannerul de mai jos. Inregistrarea in magazinul online oriflame este gratuita si nu va obliga la absolut nimic. Va sigura un cont de client cu posibilitatea de a cumpara direct de la Oriflame cu reduceri si beneficii identice cu cele de care beneficiaza reprezentantii si coordonatorii Oriflame.

Comanda rapida Oriflame

Completarea formularului de inregistrare

Pentru activarera contului Oriflame este important sa completati corect formularul de inregistrare in magazinul online. IMPORTANT: daca aveti deja cont la Oriflame nu mai aplicati la un nou cont. Actiunea este inutila pentru ca nu va putem inscrie. O singura persoana = un singur cont la Oriflame. Contul ramane valabil chiar daca nu faceti comenzi Oriflame cel putin un an.

Oricine poate sa isi activeze un cont Oriflame cu urmatoarele conditii: sa aiba minim 16 ani (cu aprobarea parintilor), sa nu aiba un cont activ la Oriflame, sa completeze corect formularul de inregistrare (CNP valid, adresa corecta, e-mail valid si functional). La finalizarea inscrierii veti primi confirmarea pe e-mail si aveti bonus din partea acestui site un catalog gratuit Oriflame care va fi trimis prin scrisoare recomandata pe adresa completata in formularul de inscriere.

Oriflame Reduceri Discount

Oriflame grila reduceri

Dupa ce va activati contul Oriflame veti beneficia de reducerile unice acordate de aceasta firma pentru clientii (clientele) cu cont activ in magazinul online. Toti clientii cu cont activ Oriflame au reduceri de pana la 40% identic cu reducerile de care beneficiaza coordonatorii si reprezentantii. Este important de stiut ca trebuie sa faceti comenzi periodic, de preferinta la interval de 3-4 luni, pentru a va mentine contul activat si functional astfel incat sa puteti beneficia oricand de discounturi. Mai sus aveti grila de reduceri de care benficiati dupa activarea contului Oriflame. Contul Oriflame este necesar pentru comanda, pentru comanda rapida Oriflame, pentru comanda pe credit Oriflame.

Programul de bun venit

Este bine de stiut ca, pe langa catalogul gratuit pe care noi vi-l trimitem la inscriere, dupa activarea contului Oriflame aveti acces la programul de bun venit. Acesta este un program de vanzari cu reduceri speciale pentru clientele nou inscrise in magazinul online Oriflame. Programul de bun venit Oriflame are trei etape ce trebuie parcurse in trei comenzi distincte, diferite, facute la rand. Fiecare dintre comenzi (incepand chiar cu prima) are cate o oferta pentru un produs inclus in programul de bun venit Oriflame. Fiecare etapa are produsul sau. Mai jos aveti un clip video cu informatii despre unul dintre multele programe de bun venit din campaniile Oriflame.

Este important de stiut ca nu sunteti obligat(a) sa cumparati toate produsele din programul de bune venit. Dar fiecare etapa a programului de bun venit este conditionata de comanda anterioara. Astfel, daca ati facut comanda din pasul 1 veti primi oferta din programul d ebun venit din acea etapa fara a fi obligat(a) sa faceti si comanda din pasul 2. Insa produsul aflat la reducerea speciala din programul de bun venit Oriflame de la pasul 2 nu poate fi achizitionat daca nu ati realizat inainte si pasul 2. La fel, daca ati finalizat pasii 1 si 2 din programul de bun venit Oriflame nu aveti obligatia de a finaliza si pasul 3.

Comanda pe credit Oriflame

Comanda pe credit Oriflame este disponibila doar cu acordul sponsorului. Este necesar ca dupa ce achitati / finalizati cel putin 2 comenzi sa solicitati in a treia comanda sa vi se trimita formularul TIPARIT pentru inscriere in vederea activarii creditului Oriflame. Important: consultati-va cu sponsorul inainte de asta pentru ca fara acordul lui orice demers este inutil. Dupa ce primiti formularul tiparit il completati in sectiunile ce sunt necesare pentru client. Apoi trimiteti formularul cu o copie a cartii de identitate (prin scrisoare recomandata) la sponsor. Acesta la randul sau trebuie sa completeze cu datele sale si sa semneze in zona dedicata din formular. Formular de inscriere tiparit este trimis apoi de sponsor la sediul central Oriflame pentru aprobarea comenzilor pe credit. Mai jos aveti un tutorial video cu explicati pentru cum trebuie completat formularul tiparit in vederea activarii posibilitatii de a comanda pe credit de la Oriflame.

Dupa ce vi se activeaza posibilitatea de a comanda pe credit de la Oriflame veti primi un mesaj pe e-mail de la sediul central. Veti vedea aceasta optiune si in contul dv din magazinul online Oriflame.

Inscriere Oriflame
  • Activare cont Oriflame
5

Activarea contului Oriflame

Informatii despre activarea contului Oriflame. Cum te inscrii la Oriflame explicatii complete. Afla pasii necesari pentru a-ti activa contul in magazinul online Oriflame.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!