Campanie de bun venit Oriflame la 50 de ani

Campania de bun venit Oriflame este unică la aniversarea celor 50 de ani ai firmei. Campania de bun venit Oriflame se incheie cu un ceas in valoare de 180 de lei pe care il poti achiziţiona cu 10 lei. Sărbătorim împreună 50 de ani de Oriflame! 50 de ani de frumusețe și de visuri împlinite. Din 1967, Oriflame și-a ajutat clienții să arate și să se simtă bine cu ajutorul produselor inovatoare create în Suedia și a unui model unic de afacere. Pentru a marca această ocazie specială, Oriflame oferă noilor înscriși o colecție unică, aniversară!

Campania de bun venit Oriflame are 3 paşi. Este necesar pentru a cumpăra cele trei produse la preţuri speciale să faceţi trei comenzi la rând, diferite, în trei campanii distincte dar la rând. Această campanie de bun venit este una aniversară şi specială. Şi în ultimul pas puteţi cumpăra un ceas de damă cu accesorii sau un ceas bărbătesc la un pret special (aveţi mai jos informaţiile despre aceste bijuterii). Pentru a beneficia de campania de bun venit Oriflame activează-ţi contul dând click pe bannerul de mai jos. După înregistrare echipa noastră îţi trimite acasă catalogul gratuit.

Comanda rapida Oriflame

Campanie de bun venit Oriflame

Oriflame bun venit

PASUL 1: Plasează o comandă de 150 lei în campania în care te-ai înscris și poți să alegi deodorantul spray pentru corp Eclat Femme Weekend sau deodorantul spray antiperspirant Eclat Homme în comanda din campania următoare, la un preț special: numai 5 lei!

Oriflame 50 ani

PASUL 2: Revino în campania viitoare și plasează o comandă în valoare de 250 lei și primești parfumul Eclat Femme Weekend sau parfumul Eclat Sport pentru el (în funcție de alegerea din primul pas) în comanda din campania următoare, pentru numai 7 lei!

Campanie bun venit

PASUL 3: Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie și cumpără produse în valoare de 350 lei. Vei primi vei primi setul ceas și bijuterii Gratitude Deluxe sau ceasul bărbătesc Gratitude (în funcție de alegerea din primul pas) pentru numai 10 lei, o dată cu următoarea comandă! Puteti comanda doar unul dintre cele doua produse: fie ceasul barbatesc fie ceasul de dama cu setul de bijuterii. Bijuteriile sunt împodobite cu cristale Swarovski și elemete de cristal, sunt 6 piese în total, ceasul si bijuteriile sunt prezentate intr-o cutie eleganta pentru cadouri. Dimensiunea colierului: 50 x 6 cm. Ceasul bărbătesc are culoare cadran auriu și negru, din oțel inoxidabil şi nichel în cantități ce nu afectează sănătatea, prezentat într-o cutie elegantă. In clipul video de mai ajos aveti prezentarea acestor produse din campania de bun venit Oriflame.

IMPORTANT: la comenzi beneficiaţi de reduceri de până la 40% din valoarea produselor dacă faceţi comanda online din contul personal Oriflame. Grila de reduceri Oriflame o puteti consulta mai jos.

Comanda rapida Oriflame

Cont Oriflame

Imediat dupa ce îţi vei activa contul Oriflame vei putea lansa direct prima comanda. Din contul tău plaseaza comanda Oriflame in magazinul online şi beneficiază de reducerile oferite de Oriflame. De acum toate clientele cu cont Oriflame activat pot lansa comanda Oriflame direct si beneficiaza de reducerile pe care le primeau doar coordonatorii si reprezentanţii. Te înscrii, iti activăm contul Oriflame, iti trimitem acasa catalogul gratuit. Doar in echipa noastra totul este atat de simplu! Daca esti o clienta fidela, dupa 3 comenzi Oriflame finalizate, iti aprobam posibilitatea de a cumpara pe credit (platesti la 18 zile dupa ce ai facut comanda). Pentru inscriere da clic pe inscriere Oriflame. Înscrierea Oriflame este absolut gratuită şi fără obligaţii de comenzi. Contul îţi rămâne însă valid şi te poţi folosi de el timp de 17 campanii.

Reduceri Oriflame

Oriflame are o grila specială de reduceri. De acum toate clientele beneficiază de reducerile Oriflame dacă lansează comenzi directe din contul personal Oriflame. Mai jos aveţi grila completă cu reduceri Oriflame. Nu uitaţi, după aplicarea reducerilor se aplică un cost de 7 lei pentru transportul comenzii prin curier rapid.

Grila de reduceri Oriflame

De reduceri beneficiază toate clientele cu cont activ Oriflame la comenzi făcute direct din contul personal Oriflame. Nu se aplică discounturi la produsele ce au deja reduceri în campanie. Reducerile se aplică după ce depăşiţi valoarea de 70, 300, respectiv 600 lei pentru produse. Comanda Oriflame include taxa de curier rapid de 7 lei şi taxa de manipulare şi ambalare de 2 lei.

Campanie bun venit
  • Oriflame Campanie de bun venit
5

Campanie bun venit

Oriflame Camapnie de bun venit aniversara. Campania de bun venit Oriflame la aniversarea de 50 de ani a companiei. Camapnie de bun venit Oriflme: cumpara produse la preturi speciale in 3 comenzi diferite. Beneficiază de reducerile Oriflame prin activarea contului în magazinul online.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!