Catalog Oriflame C5 martie-aprilie

Catalog Oriflame C5 valabil martie-aprile 2020. Un catalog Oriflame C5 disponibil pentru comenzi în perioada 27 martie – 16 aprilie. Ofertă de produse noi, în broșura Oriflame ce vesteşte primăvara. Puteţi consulta această broşură chiar pe această pagină. Un catalog Oriflame obişnuit în mare măsură, cu un număr de pagini similar cu cele din ultimul an. În catalogul oriflame dedicat campaniei 5 aveţi o ofertă specială de accesorii cosmetice. Perii şi periuţe pentru îngrijirea părului. Dar şi seturi cosmetice pentru îngrijirea unghiilor. Totul la preţuri speciale în acest nou catalog de la Oriflame.

Catalogul Oriflame C5

Catalogul Oriflame C5 poate fi consultat în fereastra de mai jos. Broşura virtuală poate fi consultată de pe orice dispozitiv conectat la internet. Ofertă unică de produse cosmetice, promoţii valabile doar pe perioada C5 – Campanie 5.

Catalog Oriflame C5 martie-aprilie

Catalog Oriflame C5 îl puteţi consulta în fereastra de mai sus. Catalogul este valabil pentru comenzi în perioada martie-aprilie. Puteţi mări catalogul pe tot ecranul. Pentru a răsfoi paginile de catalog daţi click pe săgeţile laterale. Catalogul online Oriflame este identic cu cel tipărit. Poate fi consultat de pe orice dispozitiv conectat la internet: calculator, smartphone, tabletă sau laptop. O broşură cu toate produsele Oriflame pe care le puteţi comanda pe perioada campaniei 5. Toate informaţiile despre perioada de valabilitate a catalogului le găsiţi pe prima pagină, pe coperta catalogului.

Catalog Oriflame C5
  • Catalog Oriflame C5
5

Catalog Oriflame C5

Catalog Oriflame Campanie 5. Un catalog Oriflame disponibil pentru comenzi în perioada 27 martie – 16 aprilie. Ofertă de produse noi, în broșura Oriflame ce vesteşte primăvara. Broşura Oriflame C5 în format online.

1 Comment
  1. Reply
    RoWe martie 11, 2018 at 7:11 pm

    Mulțumesc pentru mesaj Andreea.

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!