Catalog Oriflame februarie-martie 2019

Catalog Oriflame februarie-martie pentru Campania 3 pe 2019. Catalog Oriflame valabil 13 februarie-5 martie 2018. Un catalog cosmetice Oriflame dominat de ofertele fashion. Puteti consulta această nouă broşură de la cunoscuta firmă de cosmetice din Suedia. Oferte permanent înnoite, cu produse aflate la reducere sau promoţii în fiecare campanie. Şi da, aţi ajuns pe site-ul potrivit pentru a consulta acest nou catalog de la Oriflame.

După înscriere Oriflame veţi putea face comandă direct din magazinul online. Prin înscriere şi activarea unui cont propriu veţi avea acces la toate reducerile.

Catalog Oriflame februarie-martie

Catalog Oriflame februarie-martie, brosura ce vesteste primăvara. Ofertele cosmetice din această broşură Oriflame includ şi produse de modă. Parfumuri noi dar şi ape de parfum la oferte. Dar, ce este nou în catalogul Oriflame februarie-martie: genţi şi accesorii elegante. Toate ofertele campaniei 3 le puteţi consulta in catalogul din ferestra de mai jos. Catalogul Oriflame februarie-martie în format online.

Pentru a răsfoi catalogul daţi click pe săgeţile laterale. Catalogul online poate fi mărit pe tot ecranul. O broşură ce poate fi consultată oricând, oriunde, de pe orice dispozitiv. Puteţi folosi acest catalog pentru a întocmi comenzi pe perioada de valabilitate a campaniei.

Oferta Oriflame este înnoită la interval de trei săptămâni. Este perioada unei campanii, perioada de valabilitate a promoţiilor dintr-un catalog. Înscrierea Oriflame este absolut gratuită şi fără obligaţii de comenzi. Aveţi mai multe avantaje în urma activării contului în magazinul online. Probabil că reducerile substabţiale reprezintă cel mai important avantaj. Pentru orice comandă de minim 70 de lei beneficiaţi de o reducere de 23%. Acest discount se aplică la preţurile pe care le găsiţi în catalog. Pentru comenzi de valoare mai mare de 300 de lei reducerea aplicată este de 30%. Beneficiaţi de aceste reduceri doar dacă lansaţi comanda din contul personal, din magazinul online.

Catalogul Oriflame februarie-martie corespunde campaniei 3 pe 2018. Pe acest website veţi avea posibilitatea de a consulta în permanenţă cel mai nou catalog Oriflame.

Catalog Oriflame C3
  • Oriflame Catalog C3
5

Catalog Oriflame C3

Catalogul Oriflame pentru Campania 3 pe 2018. Catalog Oriflame valabil 13 februarie-5 martie 2018.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!