Intrebari frecvente

Aceasta pagina este dedicata raspunsurilor la cele mai frecvente intrebari in legatura cu Oriflame. Informatiile importante Oriflame cu date despre activarea contului, comanda Oriflame, reducerile Oriflame, beneficii pentru clientii Oriflame, programul de bun venit Oriflame, flyerul Oriflame, afacerea Oriflame. Cat mai multe informatii si explicatii despre Oriflame cu exemple sau trimiteri catre articole dedicate de pe acest site care ofera raspunsuri la prosibilele intrebari. Nu uitati ca in partea de jos a site-ului (dreapta) aveti butonul de Facebook dedicat prin care puteti pune intrebari directe la care veti primi raspuns cu cat mai multe informatii despre Oriflame.

Primul pas in relatia cu Oriflame este crearea unui cont propriu. Activarea contului Oriflame este gratuita, fara obligatii de comenzi. Toate persoanele care au un cont Oriflame beneficiaza de aceleasi redurei ca ale reprezentantilor. Orice client(a) are acum posibilitatea de a comanda direct, fara intermediari, produse din magazinul online Oriflame.

Activare cont Oriflame

Pentru activarea contului Oriflame dati click pe bannerul de mai jos. Completati corect formularul de inregistrare pentru activarea contului. Utilizati o adresa valida si functionala de e-mail si utilizati un cod CNP valid.

Comanda rapida Oriflame

De ce se solicita CPN

CNP-ul asigura evitarea diblelor inscrieri si mai ales revenirea persoanelor care au generat probleme cu comenzile. CNP-ul este totodata necesar cand veti aplica pentru comanda pe credit Oriflame.

Mai multe informatii despre solicitarea CNP aveti AICI.

Comanda Oriflame pe internet

Clientii (clientele) cu cont activat la Oriflame pot lansa din contul propriu comenzi online cu reduceri. Reducerile de care beneficiaza clientii Oriflame sunt cuprinse intre 23% si 40% functie de pretul total al comenzii.

Pentru informatii complete despre lasarea comenzii direct Oriflame dati click AICI.

Reduceri la comenzile directe

Contul activat in magazinul online Oriflame va aduce reduceri similare cu cele ale reprezentantilor. Este valabil pentru conturile nou create din acest an. Grila de reduceri de care beneficiaza absolut toti clientii Oriflame este prezentata in imaginea de mai jos.

Oriflame Reduceri Discount

Grila reduceri Oriflame

Reducerile Oriflame sunt aplicate la toate comenzile directe. Prin comanda directa se intelege orice comanda pe internet Oriflame din contul personal. Orice comanda online Oriflame beneficiaza de reducerile afisate mai jos. De retinut: toate comenzile Oriflame includ la final taxa de transport. Taxa de curierat rapid Oriflame este de 7 lei. Asta inseamna ca platiti 7 lei pentru a vi se aduce acasa orice comanda Oriflame. Mai jos aveti cele trei pafoane de reduceri Orfilame explicate. Pentru mai multe informatii despre grila de reduceri Oriflame actualizata clic AICI.

Grila de reduceri Oriflame

Comanda pe credit Oriflame.

Oriflame este una dintre singurele firme care o fera posibilitatea de a comanda produse pe credit. Comanda pe credit Oriflame este disponibila pentru clientii / clientele mai vechi, pentru cei care au finalizat deja cel putin 3-4 comenzi.

Mai mult informatii despre comanda Oriflame pe credit aveti AICI.

Limita Comanda pe credit Oriflame

Comanda pe credit Oriflame nu este „fara limita”. Limita pentru comanda pe credit oriflame este impusa de sponsorul dv. Oriflame. Sponsorul oriflame aproba comanda pe credit si impune limita plafomului de credit.

Pentru informatii suplimentare despre comanda pe credit si mai ales limita comenzii pe credit dati click AICI.

Flyerul Oriflame

Contul in magazinul Oriflame va ofera acces la flyerul specific pentru fiecare campanie. Un flyer reprezinta un mini-catalog cu produse la preturi speciale, cu reduceri. Aceste produse le puteti comanda din contul dv. online, din magazinul online Oriflame, in anumite conditii. Puteti comanda din Flyer daca aveti cont activat si daca aveti deja in cosul de cumparaturi produse in valoare de cel putin 100 lei.

Informatii despre cum se comanda dintr-un Flyer Oriflame aveti AICI.

Costuri de ambalare

Costurile de ambalare Oriflame sunt de 2, 3 sau 5 lei functie de valoarea totala a comenzii. Pentru comenzile mai mici de 70 de lei nu se percep aceste costuri. Mai multe informatii despre costurile de ambalare Oriflame dar si despre taxa de curierat rapid aveti AICI.

Afacerea Oriflame

Orice client(a) poate sa isi dezvolte o retea de clienti si sa isi dezvolte propria afacere Oriflame. Afacerea Oriflame va poate aduce castiguri permanente functie de efortul depus in propmovarea si vanzarea produselor. Mai jos aveti planul de succes disponibil oricarui client care are un cont activat in magazinul online Oriflame.

Castiguri OriflameIntrebari Oriflame

Pentru nelamuriri sau intrebari care nu si-au gasit raspunsuri in acest articol va rugam sa completati un comentariu si o sa va raspundem punctual la intrebarea dv. O alta posibilitate de a primi raspunsuri este aceea de a da click pe optiunea de a adresa o intrebare pe facebook sau de a accesa contul Facebook AICI.

Reducere de ziua ta

Nu uitati ca dupa inscrierea Oriflame de pe acest website de coordonator veti avea acces la aproape toate beneficiile unui reprezentant. Cel mai important castig in urma activarii contului Oriflame: veti putea cumpara cu reduceri substantiale produse prin comenzile facute direct in magazinul online din contul dv. personal. Retineti ca din client(a) Oriflame puteti deveni oricand reprezentant, apoi coordonator, manager sau director. Totul depinde de dorinta dv. de a va dezvolta propria retea de clienti si reprezentanti Oriflame. Insa in urma inscrierii si activarii contului Oriflame nu sunteti obligat(a) la absolut nimic. Aveti in schimb acces la reducerile acordate in functie de suma totala a comenzii. Mai sus aveti graficul cu aceste discounturi ce pot ajunge la Oriflame pana la 40% din pretul total conform datelor din catalog.

Dupa ce va activati contul Oriflame urmariti periodic ofertele si flyerele pentru a gasi noi produse la promotii noi. Nu uitati ca de ziua dv. de nastere Oriflame va ofera un produs la un pret special, cu o reducere importanta fata de pretul afisat in catalog. Dintr-un numar de 6 produse disponibile de ziua dv. puteti alege doar unul functie de sexul dv: fie un produs de dama fie un produs barbatesc. Este un cadou de ziua ta de la Oriflame pentru ca reducerea este substantiala. Important: poti cumpara de ziua ta un singur produs doar de ziua ta de nastere.

FAQ Oriflame
  • FAQ Oriflame
5

Intrebari si Raspunsuri Oriflame

Informatiile importante Oriflame cu date despre activarea contului, comanda Oriflame, reducerile Oriflame, beneficii pentru clientii Oriflame, programul de bun venit Oriflame, flyerul Oriflame, afacerea Oriflame. Primul pas in relatia cu Oriflame este crearea unui cont propriu. Activarea contului Oriflame este gratuita, fara obligatii de comenzi.

error: Continutul acestui site este protejat!