CPN la inregistrarea Oriflame

Activarea contului Oriflame solicita si CNP-ul utilizatorului. Codul Numeric Personal la inregistrarea Oriflame este solicitat pentru a se verifica posibile probleme. Cu ajutorul CNP-ului din contul Oriflame se stabileste in primul rand ca o singura persoana are un singur cont in magazinul online. Prin verificarea CNP-ului se impiedica astfel dublarea sau realizarea unui nou cont in magazinul online Oriflame. Trebuie retinut ca CNP-ul nu este facut public de Oriflame si este folosit doar pentru baza de date cu clientii, coordonatorii, reprezentantii etc.

Nu in ultimul rand CNP-ul este folosit de Oriflame pentru a evita inscrierea persoanelor care au avut probleme in trecut cu comenzile facute. Se evita astfel o noua inscriere a persoanelor care au comandat pe credit si nu si-au platit comenzile. Prin completarea CNP-ului se evita o noua inscriere la Oriflame pentru cei care au avut mai mult de doua retururi si au acumulat astfel datorii cu ambalarea, expedierea, returnarea comenzilor. CNP-ul este singura posibilitate de a evita reinscrierea persoanelor care au un istoric cu probleme legate de comenzile primite de la Oriflame.

Comanda rapida Oriflame

Important: inscrierile Orflame fara CNP corect nu pot fi activate. Pentru a verifica validitatea unui CNP: CLICK AICI.

CNP Oriflame

– O persoana = un singur cont.
– Evitarea dublarii conturilor.
– Evitarea reinscrierii persoanelor care au un istoric cu probleme ale comenzilor.
– Evitarea reinscrierii persoanelor care au comandat pe credit si nu au chitat comanda.
– Evitarea inscrierii si reinscrierii unor persoane care comanda catalog dupa catalog fara a avea nevoie de ele.
– Etapa preliminara pentru comanda pe credit Oriflame.

Comanda pe credit Oriflame

Comanda pe credit Oriflame se poate face doar dupa ce aveti un numar de comenzi deja facute si achitate. Pentru mai multe informatii despre comanda pe credit Oriflame click pe: DESPRE COMANDA PE CREDIT.

CNP Oriflame
  • Solicitare CNP Oriflame
4.8

Despre CNP ptr inscriere Oriflame

Prin verificarea CNP-ului se impiedica dublarea sau realizarea unui nou cont in magazinul online Oriflame. Trebuie retinut ca CNP-ul nu este facut public de Oriflame si este folosit doar pentru baza de date cu clientii, coordonatorii, reprezentantii etc. Prin completarea CNP-ului se evita o noua inscriere la Oriflame pentru cei care au generat probleme.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!