Devino Reprezentant Oriflame

Spre deosebire de clientul Oriflame, reprezentantul Oriflame isi dezvolta o mini-afacere proprie. Lucrand in ritm propriu, reprezentantul Oriflame isi poate dezvolta propria retea de clienti si reprezentanti care ii vor asigura un venit permanent.

Avantajul unic oferit de echipa noastra de coordonatori pentru cei care se inscriu in reteaua noastra este ca oferim un catalog gratuit Oriflame. Atat clientii cat si reprezentantii Oriflame care se inscriu la noi in echipa primesc nu doar informatii dar si un catalog gratuit ORIFLAME. Catalogul gratuit Oriflame vi-l trimitem acasa, pe adresa postala completata in formularul de inscriere.

Important pentru doamnele, domnisoarele, domnii si curajosii care doresc sa isi viata in mana pentru a deveni reprezentant Oriflame: multe beneficii. Atat ca reduceri de care vor beneficia la comanda produselor oriflame, cat si ca viitori reprezentanti Oriflame. Catalogul gratuit Oriflame pe care noi il expediem prezinta date si informatii importante atat pentru clienti cat si pentru viitori reprezentanti.

Reprezentantii Oriflame sunt vanzatorii directi Oriflame care, in numele lor, desfasoara activitatea de distributie directa a produselor Oriflame catre clientii finali de pe piata. Totodata, reprezentantul oriflame isi poate dezvolta propria retea de distributie aducand in echipa proprie Oriflame alte persoane.

Avantaje clienti Oriflame

  • Cumperi direct de la Oriflame beneficiind de o perioada de creditare de 18 zile(dupa 3 campanii de activitate) cu discounturile aferente: intre 23% si 40% in functie de valoarea comenzii.
  • Nu esti obligat/a sa plasezi comanda in fiecare campanie.
  • Nu exista o valoare minima a comenzii.
  • Nu se percepe taxa de reactivare(in cazul in care ai fost inactiv/a o perioada).
  • Cadouri de bun venit (in trei pasi) acordate noilor reprezentanti/clienti.
  • Program de loialitate – cadouri acordate pentru cei care plaseaza comenzi lunare.
  • Cand vrei sa te retragi este simplu: nu mai faci comenzi.
  • Nu exista restrictii, nu sunt riscuri.

Reprezentantul Oriflame are si avantajul reducerilor. Beneficiul ce consta in procente de reduceri fata de pretul initial al produsului, avantaje de discount pentru toti clientii si reprezentantii, cu o grila specifica. Mai jos aveti informatiile complete despre reducerile reprezentantului Oriflame, functie de valoare totala a comenzii:

Reprezentant Oriflame

Consultant Oriflame

Vrei mai mult? Vrei sa faci din Oriflame afacerea ta? Noi te ajutam si iti oferim oportunitatea de a-ti dezvolta propria afacere, de a deveni Manager Oriflame, de a-ti forma propria echipa prin inscrierea de noi cumparatori directi si implicit de castiguri suplimentare» mai multe detalii AICI. Devino propriul tau sef si alege o afacere in care poti castiga un venit in ritm propriu de lucru.

Cum devin reprezentant Oriflame?

Orice persoana care are varsta de 16 ani impliniti, poate deveni Reprezentant Oriflame completand formularul de inregistrare AICI si veti primi informatii complete. Pe adresa de email utilizata la inscriere veti primi infirmatii dar, dupa inscriere prin acest site, veti primi si un catalog gratuit Oriflame.

Oricine se inscrie in echipa oriflame va avea avantaje. Fie ca doreste doar sa lanseze o comanda de produse cosmetice sau ca tinteste pozitia de coordonator Oriflame. Produsele cosmetice de calitate distribuite de firma suedeza Oriflame pot fi cumparate cu reduceri de reprezentantul oriflame. Functie de nivelul de dezvoltare a retelei sau a comenzilor intermediate, reprezentantul Oriflame beneficiaza de reduceri substantiale si de castiguri proportionale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!