Flyer Oriflame C3 – februarie-martie

Flyerul Oriflame C3 insoteste Catalogul Oriflame C-3 pe 2017. Flyerul Oriflame C3 este accesibil in perioada 14 februarie – 6 martie 2017. Pentru a putea comanda produse din Flyerul Oriflame trebuie sa aveti in cos produse de 100 de lei. Flyerul Oriflame este accesibil doar dupa ce ati adaugat DEJA in cosul de cumparaturi produse de cel putin 100 de lei. Abia dupa ce ati cumparat de aceasta suma aveti acces la produsele la promotii si la preturi speciale din Flyerul Oriflame.

Sampon cu usturoi
Valoarea de 100 lei trebuie să corespundă unei singure comenzi, nu mai multor comenzi cumulate. Dacă există deja o comandă de 100 lei din Catalogul C3, plasată înainte de comanda din flyer, nu se mai impune nicio altă condiție. Ofertele prezentate sunt în limita stocurilor disponibile!

Flyer Oriflame

Pentru a consulta ofertele din flyerul Oriflame dati clic pe imaginea de mai sus. Apoi veti pputea rasfoi pe tot ecranul catalogul flyer Oriflame C3.

Flyer Oriflame
  • Oriflame Flyer C3
5

Flyer Oriflame

Flyerul Oriflame este accesibil doar dupa ce ati adaugat in cosul de cumparaturi produse de cel putin 100 de lei. Abia dupa ce ati cumparat de aceasta suma aveti acces la produsele la promotii si la preturi speciale din Flyerul Oriflame.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!