Formular înscriere Oriflame

Catalog Oriflame online în vigoare. Completaţi mai jos datele de înscriere Oriflame. Înregistrare Oriflame simplă. Înscriere Oriflame fără CNP. Înregistrare Oriflame fără să vi se ceară date din buletin sau carte de identitate. Un formular de înscriere directă doar cu adresa şi numărul de telefon. Pentru a activa contul din magazinul online este necesar sa folosiţi o adresă corectă de email. Adresa poştală şi telefonul sunt necesare pentru a primi comenzile. Adresa de email este pentru confirmarea şi activarea contului. Tot pe email primiți si informaţii despre oferte şi promoţii dacă veţi alege acest lucru.

Formular înscriere Oriflame

După înscriere Oriflame veţi avea o serie de avantaje. Cel mai important beneficiu este cel al reducerilor. Cu un cont personal veţi putea comanda oricând, la orice oră, în orice zi din magazinul online. Nu trebuie să apelaţi la consultanţi. Veţi putea face singură comanda. Şi, mult mai important, veţi beneficia de reduceri. Dacă aţi cumpărat până acum de la consultanţi aţi plătit pentru produse preţul de catalog. Pe scurt, după înscriere Oriflame veţi putea cumpăra produse cosmetice cu discount de 23%, 30% sau 40%.

Catalog Oriflame în curs

Catalog oriflame în vigoare ce poate fi consultat pe pagina dedicată de pe acest website. Catalog Oriflame în curs dar şi broşura viitoare de la această firmă de comercializare a produselor cosmetice.

Procentul reducerii acordate depinde de valoarea totală a comenzii. Calculul este simplu. Proporţional cu valoarea comenzii creşte şi valoarea discountului. Iar reducerile se aplică la preţul afişat în catalogul Oriflame. Acel catalog pe care probabil vi-l prezenta o prietenă, o cunoştinţă consultant Oriflame. Dar, după înregistrarea Oriflame, o să „vedeţi cu alţi ochi” preţurile de catalog Oriflame.

Reduceri dupa inscriere Oriflame

Reduceri după înregistrare Oriflame

Discounturile de care beneficiaţi după înregistrare Oriflame sunt stabilită într-o grilă de reduceri. La aceste reduceri au acces doar consultanţii şi clientele care şi-au activat contul în magazinul online. Mai clar: orice persoană cu cont activat beneficiază de grila de reduceri Oriflame.

Orice comandă de minim 70 de lei beneficiază de reducere de 23%. Spre exemplu, dacă veţi face o comandă de 85 de lei veţi avea de plătit doar 65,45 lei. Important de reţinut: discountul nu se aplică la taxa de livrare prin curier rapid. Iar taxa de coletare-ambalare o puteţi înlocui cu achiziţia unui produs.

Următorul nivel al grilei este cel de 300 de lei. Deci avem primul nivel al grilei, cu comenzi cuprinse între 70 şi 299 de lei care au discount 23%. Al doilea nivel se referă la comenzile cuprinse între 300 şi 599 de lei. Reducerea pentru acest nivel este de 30%. Cea mai mare reducere se aplică la comenzile de peste 600 de lei: – 40%.

Avantaje la înscriere Oriflame

Aveţi acces la produse de calitate, parfumuri cu esenţe de durată, preţuri atractive. Beneficiaţi de reduceri pentru produse recunoscute pentru calitatea lor. În plus, activarea contului vă oferă acces la toate promoţiile. Veţi avea posibilitatea de a face comenzi directe. Iar comisioanele intermediarilor rămân în portofelul dv. Profitaţi de avantajele pe care le are orice clientă după înscriere Oriflame.

Pe timpul campaniilor cu flyer veţi putea cumpăra produse la preţuri speciale. Flyerul Oriflame poate fi accesat după ce aveţi în coşul de cumpărături produse de cel puţin 100 de lei. Periodic în funcţie de comenzile pe care le faceţi primiţi cadouri. Dacă o perioadă de trei luni de la utima comandă nu veţi face o nouă comandă: primiţi un catalog acasă gratuit.

Inregistrare Oriflame

Câştigă bani cu Oriflame

Primele cîştiguri după înscriere Oriflame vin din comenzile făcute. Pentru că vei avea acces la reduceri. Dacă te implici în promovarea produselor şi vei distribui mai departe cosmeticele acestei firme: vei băga în buzunar reducerile. Mai exact, reducerea de – să spunem – 23% se transformă în comisionul tău. Dacă reuşeşti să strângi comenzi de peste 300 de lei vei avea un comision de 30 %. Spre exemplu, vei cumpăra produse la preţ de catalog de 330 de lei. Vei plăti pentru ele 231 de lei. Dacă le vinzi tot la preţ de catalog ai câştigat 99 de lei. Dacă scazi din cei 99 de lei transportul prin curier rapid îţi rămân 89 de lei.

Acesta este primul exemplu de cum să câştigi bani după înregistrare Oriflame. Este probabil metoda cea mai la îndemână, cea mai simplă. este primul pas în afacerea Oriflame. Însă dacă vrei să câștigi cu adevărat bani este necesar să îţi dezvolți propria reţea. Asta însemnă să înscrii în echipa ta clienţi şi consultanţi Oriflame.

Programul de bun venit

După înscriere Oriflame ai acces la programul de bun venit. Ce înseamnă asta? Este vorba de 3 comenzi consecutive pe care trebuie să le faci în 3 campanii consecutive. Programele de bun venit diferă de la o campanie la alta. De exemplu, în prima campanie faci o comandă de 150 de lei. Vei primi Balsamul de buze cu efect de mărire a volumului The ONE Lip Spa și Tușul de pleoape The ONE Wonder în valoare totală de 57.6 lei, pentru numai 5 lei. Revino în campania următoare cu o comandă. Cumpără produse în valoare de 250 lei și vei primi portofelul Uptown Chic, în valoare de 79.99 lei, pentru numai 7 lei. În cea de-a treia campanie, cumpără produse în valoare de 350 lei. Vei primi geanta Uptown Chic, în valoare de 169.99, pentru numai 10 lei.

Acesta este doar un exemplu, o simulare pentru programul primul pas. Programul „primul pas Oriflame” se modifică de la campanie la campanie. Mai exact, din 3 în 3 campanii.

Afacerea după înregistrare Oriflame

Dacă îți dorești să ai un stil de viață liber, confortabil, cu premii și satisfacții profesionale: recomandă produsele Oriflame. Câștigă bani în plus pentru a-ți construi o carieră în domeniul frumuseții. Singură decizi cât de departe vrei să ajungi și ce stil de viață vrei să adopți. Ai un singur pas de făcut: înscriere Oriflame.

Înscriere Oriflame
 • Înscriere Oriflame
5

Înscriere Oriflame

Completează formularul de înscriere Oriflame pentru a beneficia de toate avantajele. După înscriere beneficiezi de reduceri la toate comenzile de minim 70 de lei.

2 Comments
 1. Reply
  Filip Ionela iulie 20, 2018 at 8:14 am

  Deja aștept sa pot cumpăra de pe Oriflame.

  • Reply
   OriFlame iulie 24, 2018 at 4:55 pm

   Este necesar sa va creati un cont pentru a face comenzi. Completati formularul AICI.

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!