Oriflame Catalog C-16

Catalogul Oriflame C-16. Campania 16 Oriflame pe 2016. Penultimul catalog Oriflame pe acest an, o brosura Oriflame dedicata Craciunului. Catalogul in curs Oriflame poate fi consultat online chiar pe aceasta pagina (dati click mai jos pe coperta de catalog).

Un catalog online Oriflame ce poate fi consultat de pe toate dispozitivele (mobile, tablete, laptopuri sau desktopuri).
Mai jos aveti catalogul Oriflame in versiune online. Aveti pe aceasta pagina de coordonator Oriflame si informatii despre noua campanie Oriflame. Pornind de la „Programul de bun venit” Oriflame si continuand cu Flyerul Oriflame corespunzator acestei campanii.

Campania 16 Oriflame are si un nou program de bun venit, in 3 pasi ca de obicei.

Program Bun venit Oriflame:

Pasul 1
Plasează o comandă de 150 lei din Catalogul 16/ 17.  Primești gelul de duș relaxant cu extracte din lavandă și smochine Nature Secrets, în comanda din campania următoare la un preț special! Preț standard: 24.90 lei. Preț special pentru tine: 5 lei.

Oriflame progrram Bun venitPasul 2
Revino în campania viitoare și plasează o comandă în valoare de 250 lei. Primești apa de parfum Volare Forever, în comanda din campania următoare la un preț special! Preț standard: 89.90 lei. Preț special pentru tine: 7 lei.
Pasul 3
Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie și cumpără produse în valoare de 350 lei. Primești fierul de călcat Russell Hobbs cu o reducere de preț substanțială! Preț standard: 149.99 lei. Preț special pentru tine: 10 lei.

Clipul video de mai jos vine cu informatii despre produsele Russel Hobbs:

Nu uitati de faptul ca Oriflame are o campanie speciala prin care de ziua lor, cei nascuti in perioada de campanie, primesc un produs la un pret absolut special cu o reducere substantiala.
Exista si Flyerul Oriflame pe care il puteti consulta AICI. Cumpără produse în valoare de 100 lei* din Catalogul C16 și poți beneficia de ofertele speciale ale Flyerului de Vânzări!
Campania C-16 de Craciun de la Oriflame vine cu multe produse noi. Daca doriti catalogul tiparit completati formularul de inregistrare/Inscriere Oriflame de pe acest website de coordonator.
———————————————————
*Valoarea de 100 lei trebuie să corespundă unei singure comenzi, nu mai multor comenzi cumulate. Dacă există deja o comandă de 100 lei din Catalogul C16, plasată înainte de comanda din flyer, nu se mai impune nicio altă condiție. Ofertele prezentate sunt în limita stocurilor disponibile!

Oriflame C-16-17
5

Campania Oriflame C-15

Catalogul Oriflame C-15. Oriflame Catalogul de Craciun. Penultimul catalog Oriflame pe acest an, o brosura Oriflame dedicata Craciunului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!