Oriflame Catalog C1 2018 ianuarie

Primul catalog Oriflame pe 2018. Oriflame Catalog C1 valabil pentru comenzi 28 decembrie – 22 ianuarie 2018. Un catalog Orifame pe care îl puteţi consulta chiar pe această pagină. Noua broşură Oriflame vine cu o serie de produse noi dar şi cu promoţii. „Cantitate mare, preţ mic” pare a fi deviza acestui nou catalog. Primele pagini ale broşurii sunt dominate de produse cu un preţ special pentru o cantitate mare. Mai multe parfumuri atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei sunt în acest catalog la preţuri speciale.

Catalogul Oriflame este publicat pentru fiecare campanie în parte. O campanie Oriflame durează 21 de zile. Dacă vă înscrieţi de pe acest website veţi primi acasă, prin curier rapid, un kit starter Oriflame ce conţine: catalogul + 11 mostre ale celor mai vândute parfumuri. Pentru 15 lei acest kit vă este expediat acasă prin curier rapid. Pentru a accesa această ofertă daţi click pe bannerul de mai jos pentru a ajunge la formularul de înscriere Oriflame.

Comanda rapida Oriflame

Catalog Oriflame C1 pe 2018

Primul catalog Oriflame pe 2018 poate fi consultat în fereastra de mai jos. Un catalog Oriflame în versiune online ce poate fi consultat şi de pe tabletă sau telefon mobil.

Informaţii despre reducerile oferite de Oriflame puteţi găsi chiar în pagina de înscriere sau în secţiunile speciale ale website-ului www.flameori.ro. Catalogul Oriflame C1 este primul pe anul 2018. Consultaţi catalogul în versiune online pe această pagină. Puteţi utiliza acest catalog şi pentru realizarea comenzilor. Măriţi catalogul Oriflame online pe tot ecranul. Daţi click pe săgeţile laterale pentru a da paginile. Catalog Oriflame C1 pe 2018.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!