Oriflame Catalog C15 octombrie-noiembrie

Catalogul Oriflame Campanie 15 online. Oriflame Catalogul C15 poate fi consultat pe aceasta pagina. Noul catalog Oriflame valabil pentru comenzi in perioada 24 octombrie – 13 noiembrie. Un catalog nou Oriflame cu oferte ce se inscriu in aniversarea celor 50 de ani de la infiintarea firmei. In acest articol puteti consulta versiunea online pentru ultimul catalog Oriflame. O brosura cosmetice virtuala pe care o puteti rasfoi de pe orice dispozitiv. Catalogul este prezentat in doua versiuni: online si video. Va recomandam catalogul online daca intentionati sa faceti comenzi. Pentru a consulta oferta puteti utiliza si catalogul Oriflame video.

Catalog Oriflame C15

Oriflame Catalog C15 online ce poate fi consultat si de pe dispozitivele mobile. Oferta de reduceri, promotii este valabila pentru comenzi doar in perioada de valabilitate a acestui catalog. Puteti rasfoi catalogul online dand click pe sagetile laterale. Puteti de asemenea sa mariti catalogul Oriflame online pe tot ecranul pentru a consulta mai bine paginile. Catallogul ultim Oriflame in cea mai buna versiune online il puteti consulta mai jos.

Oriflame catalog video

In fereastra de mai jos aveti versiunea video a catalogului Oriflame C15. Puteti urmari acest catalog ca pe un clip video. Puteti pune pauza la pagina de catalog dorita. Sau puteti derula inainte sau reveni la o pagina anterioara de catalog. Un catalog cosmetice modern ce poate fi consultat cu usurinta online. Dati click pe butonul de play pentru a porni clipul cu catalogul Oriflame C15.

Inscrierea Oriflame este gratuita de pe acest site. Nu aveti obligatia de a face comenzi. Avantajul este insa ca puteti lansa comenzi directe din magazinul online. Aveti astfel reduceri fata de pretul de catalog Oriflame. La comanda de peste 70 de lei (pret catalog) aveti o reducere de 23%. Reducerile nu se aplica la costurile de transport si de ambalare. La comenzile din catalogul Oriflame de peste 300 lei aveti un discount de 30% (fata de preturile afisate in brosura).

Oriflame catalog C15
  • Oriflame catalog C15
5

Oriflame catalog C15

Catalogul Oriflame Campanie 15. Noul catalog Oriflame valabil pentru comenzi in perioada 24 octombrie – 13 noiembrie. Un catalog nou Oriflame cu oferte ce se inscriu in aniversarea celor 50 de ani de la infiintarea firmei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!