Oriflame Catalog C5 – Martie 2019

Oriflame Catalog C5 pe 2020 Catalogul Oriflame Campanie 5 . Un catalog Oriflame online valabil in perioada 28 martie- 18 aprilie 2019. Este catalogul oriflame dedicat aniversarii a 50 de ani de la infiintarea firmei suedeze de produse cosmetice. Un catalog Oriflame cu oferte speciale, cu reduceri speciale si va avea cu siguranta un flyer si un program special de bun venit. Broşura de la Oriflame de primăvară. O Broşură Oriflame valabilă pentru comenzi în perioada martie. Perioada de valabilitate a catalogului este trecută pe copertă.

Catalogul Oriflame viitor poate fi consultat pe aceasta pagina.

Urmatorul Catalog Oriflame c-5 pe 2017 poate fi consultat dand click pe coperta de catalog de mai jos.

Oriflame Catalog C5

Catalogul Oriflame C5 pe 2019 poate fi consultat de pe orice dispozitiv dand click pe coperta de catalog (patratul in cerc clikc pe el). Catalogul Oriflame online poate fi consultat atat de pe telefoane mobile cat si de pe calculator, tableta, iOS, Android sau MAC.

50 ani Oriflame

Cei 50 de ani de Oriflame sunt marcati printr-un catalog special.

Fondată în 1967 de doi frați și prietenul lor, Oriflame este în prezent o companie internațională de produse cosmetice. Oriflame folosește metoda vânzării directe în peste 60 de țări de pe tot globul. Gama largă de produse cosmetice suedeze naturale, moderne sunt puse în vânzare prin intermediul unei forțe de vânzări de aproximativ 3,6 milioane de consultanți independenți, care generează vânzări anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro.

Respectul pentru oameni și natură stă la baza principiilor de funcționare ale companiei și se reflectă în politicile sale sociale și de mediu. Oriflame sponsorizează multe activități sociale în numeroase țări și este co-fondator al Fundației World Childhood Foundation. Compania Oriflame Cosmetics este listată la bursa din Stockholm, Nasdaq OMX Exchange.

Catalog Oriflame C-5
  • Catalog Oriflame C5
5

Catalog Oriflame C-5

Oriflame catalog urmator. Catalogul viitor Oriflame. Oriflame Catalog C-5 pe 2020. Catalogul Online Oriflame.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!