Oriflame Catalog C6 pe 2017

Oriflame Catalog C6 pe 2017. Urmatorul catalog Oriflame pentru Campania 6 continua ofertele speciale incluse in aniversarea de 50 de ani a firmei de cosmetice suedeze. Veti gasi in Catalogul Oriflame C6 ca noutate ofertele saptamanale. In fiecare saptamana vor exista produse cosmetice la reduceri cu preturi speciale doar in acea saptamana.
Catalogul Oriflame viitor poate fi consultat pe aceasta pagina. Urmatorul Catalog Oriflame C-6 pe 2017 poate fi consultat dand click pe coperta de catalog de mai jos. Viitorul catalog Oriflame este in vigoare in perioada 19 aprilie – 8 mai.

Oriflame Catalog C6

Catalog Oriflame C6Catalogul Oriflame C6 pe 2017 poate fi consultat de pe orice dispozitiv dand click pe coperta de catalog (patratul in cerc clikc pe el). Catalogul Oriflame online poate fi consultat atat de pe telefoane mobile cat si de pe calculator, tableta, iOS, Android sau MAC. Este unc atalog cu oferte speciale dedicate campaniei 6 pe 2017. Oferta inedita de a promova anumite produse cu preturi speciale pentru perioada de o saptamana este aplicata incepand cu acest catalog. Comenzile Oriflame beneficiaza de reduceri care incep cu un discount de 23% pentru produse in valoare totala mai mare de 70 de lei.

Comanda rapida Oriflame

Inscriere Oriflame

Prin inscriere Oriflame aveti acces prin contul personala la grila de reduceri in totalitate. De acum orice clienta Oriflame beneficiaza la comenzi directa lansate online de reduceri incapand cu 23% pentru produse in valoare totala mai mare de 70 de lei. Grila de reduceri include discounturi de pana la 40% care se aplica la pretul produselor acumulate in comanda.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!