Oriflame Catalog C9 iunie-iulie

Oriflame catalog C9. Catalogul Oriflame Campania 9. Catalog Oriflame catalog nr 9 pe 2017. Oriflame catalogul valabil 20 iunie – 10 iulie. Pe aceasta pagina puteti consulta noul catalog Oriflame. Urmatorul catalog Oriflame intra in vigoare din data de 20 iunie. Produse pentru vara in urmatorul catalog Oriflame.

Catalogul Oriflame online il puteti consulta de pe orice dispozitiv.

Puteti consulta catalogul Oriflame C9 de pe orice dispozitiv.

Un catalog Oriflame valabil in perioada iunie-iulie, cu produse dedicate sezonului de vara. Costume de baie si apa de nuca de cocos pentru ingrijirea pielii sunt printre noutatile urmatorului catalog Oriflame.

Catalog Oriflame C9

Pentru a rasfoi catalogul Oriflame online dati click pe sagetile din laterale. Puteti consulta catalogul Oriflame online de pe orice dispozitiv: de la telefoane mobile pana la tablete si calculatoare. Un catalog online Oriflame Romania disponibil de pe Android, IOS sau Windows.

Reduceri speciale in catalogul Oriflame C6 pentru sapunuri dar si pentru gelurile de dus pe care le gasiti in brosura la un pret mai mic de 10 lei. Nu lipsesc din catalogul Oriflame cremele protectoare de plaja marca Oriflame.

Produse Oriflame Catalog C9

Oriflae Catalog iunie-iulieProduse in serie limitata in noul catalog Oriflame C9: piatra ponce, crema pentru talpi, oje cu nuante noi. Mascara rezistenta la apa cu un pret special, prosop de plaja Aruba, cozoroc special Nautica. Tot la preturi speciale in Catalogul oriflame C9 sunt ochelarii de soare pentru femei si pentru barbati.

Roll-on Oriflame pentru femei si barbati la reduceri de la Oriflame in Catalogul pentru Campania 9. Roll on-uri la reducere, la un pret special in catalogul Oriflame de 6,99 lei. Balsam de buze cu extracte din fructe la 11,99 lei (in loc de 19 lei).

Catalogul Oriflame C9 il puteti consulta pe aest website. Toate cataloagele Oriflame le gasiti pe acest site dedicat Oriflame Romania. Catalogul urmator Oriflame este disponibil pentru comenzi si mai ales pentru promotiile incluse doar din data intrarii in vigoare.

Oriflame Catalog C9
  • Oriflame Catalog C9
5

Catalog Oriflame C9

Oriflame Catalog C9 iunie-iulie 2017. Catalogul Oriflame C9 intra in vigoare din data de 20 iunie. Oriflame Catalog C9 online. Catalogul Oriflame Online.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!