Oriflame Catalogul Parfumat

Catalogul Parfumat Oriflame este un termen uzual. Catalogul Oriflame are pagini parfumate. De ce are catalogul Oriflame paginile parfumte? Pentru ca parfumurile Oriflame iti „vorbesc” prin intermediul Brosurii Oriflame. Putine cataloage cosmetice sunt ca Brosura Oriflame. Un catalog Oriflame in care afli nu doar povestea, pretul si compozitia parfumului. Catalogul Oriflame iti ofera si aroma parfumului prin aceste pagini parfumate.

Paginile cu parfumuri importante din Catalogul Oriflame dispun de aceasta posibilitate. In pagina pe care este prezentat parfumul, intr-o zona specifica, se afla „aroma parfumului Oriflame”. Odata ce ai „frecat’ degetul pe acea zona parfumata poti mirosi aroma parfumului Oriflame. Astfel nu ai acces doar la aroma parfumului Oriflame dar iti poti da seama si cum emite mirosul in functie de PH-ul mainii tale. Astfel poti consulta nu doar datele esentiale despre parfum ci si cum va mirosi el daca il vei folosi, cum va reactiona Parfumul Oriflame in contact cu pielea ta.

Oriflame inscrie-teAuzim mereu ca Ph-ul pielii are o contributie in schimbarea mirosului unui parfum. Este oare adevarat? In totalitate! Ph-ul pielii difera de la o persoana la alta si in timp, o persoana poate avea diferite ph-uri. De ce? Deoarece in pielea noastra se produc schimbari hormonale odata cu alimentatia, factorii de mediu, stilul de viata, medicatia s.a.

Parfumul este pana la urma o formula chimica care imbina esente parfumate cu alcool. Aceasta formula a parfumului reactioneaza cu ph-ul pielii atunci cand il aplicati direct pe gat, piept sau incheietura. Astfel mirosul parfumului se poate schimba radical de la o persoana la alta! De aceea, este recomandata testarea parfumului pe piele inainte de a-l achizitiona, doar pentru ca v-a placut cum miroase pe pielea unei persoane. Sigur ati patit, macar o data, sa mirositi un parfum si sa simtiti diferenta de mireasma de la voi si alte persoane. Nu subestimati puterea ph-ul de a schimba mirosul unui parfum deoarece veti fi surprinsi.

oriflame-inscriere-gratisImportant! Aveti grija cum pastrati sticlutele parfumurilor preferate! Daca temperatura este constant modificata, parfumurile isi vor schimba formula si mirosul va fi diferit. Daca pastrati parfumul langa o sursa de caldura, parfumul se va evapora incet si isi va pierde calitatile. Cand mergeti intr-o parfumerie testati doar trei parfumuri. Daca veti incerca mai multe, mirosurile se vor amesteca si nu veti reusi sa distingeti notele specifice fiecaruia.

In concluzie: paginile parfumate din catalogul Oriflame au un rost bine definit. Un catalog cu pagini parfumate iti ofera nu doar informatii ci si senzatii, trairi. Iar paginile parfumate ale catalogului Oriflame iti dau informatia corecta despre cum respectivul parfum miroase dar si aroma pe care o va avea in contact cu pielea ta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!