Oriflame comanda pe credit

Comanda pe credit Oriflame nu este disponibila la activare contului. Inscrierea nu activeaza comanda pe credit Oriflame. Comanda pe credit Oriflame este disponibila doar dupa completarea formularului de inscriere Oriflame tiparit care trebuie sa includa semnatura si aprobarea sponsorului. Comanda pe credit Oriflame este disponibila dar in conditiile impuse de sponsorul care coordoneaza reteaua in care v-ati inscris.

Pentru a va activa comanda pe credit Oriflame este necesar in primul rand sa finalizati si sa platiti cel putin doua sau chiar trei comenzi. Doar dupa ce achitati prin plata ramburs primele comenzi este posibila activarea comenzilor pe credit. Sponsorul este cel care decide daca va gireaza deschiderea optiunii de comanda pe credit Oriflame.

Activare comanda credit Oriflame

Activarea comenzii pe credit Oriflame trebuie sa fie girata de sponsorul dv. Dupa activarea contului Oriflame este necesar sa lansati si sa finalizati, sa achitati, cel putin doua comenzi din contul propriu. Dupa ce aveti in cont cel putin doua comenzi finalizate si platite puteti solicita sponsorului de retea, coordonatorului Oriflame, deschiderea creditului pentru comenzi. Solicitarea deschiderii optiunii de comanda pe credit trebuie sa o faceti direct sponsorului.

Daca sponsorul este de acord sa va activeze comanda pe credit este necesar sa completati formularul tiparit de inscriere. Intrati in posesia formularului tiparit de inscriere comandandu-l cu codul de produs 109547 (0,90 bani). De obicei, la prima comanda la Oriflame dupa inscriere, aveti optiunea de a comanda „kitul gratuit” care include si formularul de inscriere Oriflame (tiparit).

Dupa ce primiti in comanda formularul de inscriere Oriflame il completati si il trimiteti sponsorului impreuna cu o copie (xerox) a buletinului (cartii de identitate) pentru ca acesta sa il aprope si sa il trimita mai departe la Oriflame pentru a va activa optiunea de comanda pe credit. Dupa ce sponsorul trimite la Oriflame formularul tiparit de inscriere consultant (bineinteles cu semnatura si girul sau) urmeaza ca firma Oriflame sa va aprobe creditul.

Grila de reduceri Oriflame

Comanda pe credit Oriflame

Dupa ce vi se aproba comanda pe credit Oriflame acest lucru va fi vizibil in contul personal din magazinul online. Pentru a vedea valoare de credit va logati in magazinul online Oriflame si dati click pe „Info Comanda” unde o sa vedeti valoarea creditului disponibil.

Comanda pe credit Oriflame presupune ca puteti lansa o comanda din magazinul online si sa comandati produse in limita creditului disponibil. Din momentul lansarii comenzii pe credit oriflame veti avea la dispozitie 18 zile pentru a achita comanda facuta.

Oriflame inscriere comanda

Limita comanda pe credit Oriflame

Comanda pe credit Oriflame are o limita impusa de sponsor. Ceea ce inseamna ca valoare finala a comenzii (dupa aplicarea reducerilor), bani pe care urmeaza sa ii platiti pentru comanda Oriflame, nu trebuie sa depaseasca limita creditului disponibil.

Spre exemplu, daca aveti o limita pentru comanda pe credit oriflame de 250 lei impusa de sponsor, puteti comanda produse de 340 lei pentru care beneficiati de o reducere de 30% (340 – 30% = 238 lei) la care se adauga taxa de curier rapid de 7 lei si taxa de manipulare si amblare de 3 lei. Ceea ce inseamna un total de achitat de 248 lei care se incadreaza in plafonul de credit.

Aprobarea comenzii pe credit Oriflame este conditionata de doua aprobari: sponsorul dv. si firma Oriflame. Principala aprobare pentru comanda pe credit oriflame o da sponsorul dar aceasta nu poate fi activata fara aprobarea finala a firmei Oriflame Romania.

Limita comanda credit
 • Comanda credit Oriflame
5

Comanda Credit Oriflame

Comanda pe credit Oriflame nu este disponibila la activare contului. Inscrierea nu activeaza comanda pe credit Oriflame. Comanda pe credit Oriflame este disponibila doar dupa completarea formularului de inscriere Oriflame tiparit care trebuie sa includa semnatura si aprobarea sponsorului.

2 Comments
 1. Reply
  tep[san aprilie 26, 2017 at 4:23 am

  Comanda pe credit?

  • Reply
   OriFlame mai 4, 2017 at 5:56 pm

   Comanda pe credit este disponibila in echipa noastra dupa ce ati achitat 3 comenzi. Informatiile complete despre comanda pe credit le gasiti chiar in acest articol dedicat comenzii pe credit la Oriflame. Comanda pe credit nu se acorda fara a avea date concrete despre client. Niciun sponsor Oriflame nu accepta comanda pe credit imediat dupa inscriere si activare cont. Cititi cu atentie informatiile din acest articol despre comanda pe credit Oriflame.

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!