Oriflame comanda pe credit

Comanda pe credit Oriflame nu este disponibila de la prima comanda. Pentru a comanda pe credit de la Oriflame este necesar sa parcurgeti cateva etape fie ca sunteti clienta, fie ca ati devenit reprezentant Oriflame. Oriflame ofera posibilitatea de a furniza comenzi pe credit insa sunt necesare niste garantii inclusiv de seriozitate in relatia cu firma.

Este stiut ca Oriflame ofera si posibilitatea de a plati comanda la termen de 18 zile. Asta nu se intampla insa automat, nu este o optiune disponibila tuturor clientelor/ reprezentantilor. Este bine de stiut ca pentru a beneficia de posibilitatea de a plati comanda in termen de 18 zile trebuie sa indepliniti anumite conditii. Pentru a beneficia de comanda pe credit trebuie sa aveti aprobarea sponsorului/ managerului/ coordonatorului din reteaua/echipa din care faceti parte. Cu ale cuvinte trebuie sa aveti sustinerea si garantia celui din a carui retea faceti parte.

Comanda rapida Oriflame

Comanda Oriflame pe Credit

Etapele de urmat pas cu pas prezentate mai jos pentru comanda pe credit Oriflame sunt aplicate doar in echipa noastra Oriflame: manageri, coordonatori, sponsori care lucreaza impreuna. Sunt etape stabilite de echipa noastra pentru ca este necesar sa autorizam prin semnatura persoanele care fac parte din reteaua noastra pentru ca acestea sa poata comanda pe credit de la Oriflame. Odata ce v-ati inscris la noi in retea folosind bannerul de inregistrare de mai sus, pentru a comanda pe credit trebuie sa parcurgeti cateva etape necesare pe care le prezentam mai jos:

1. Trebuie sa aveti cel putin 3 comenzi finalizate si achitate in procesul normal de realizare a comenzilor „plata ramburs” (la primirea coletului).
2. Trebuie sa completati un document furnizat de Oriflame cu datele dv. pe care trebuie sa semneze ca garant coordonatorul dv. Se completeaza formularul, se trimite pe adresa coordonatorului. Formularul de inscriere tiparit il solicitati dv. de la Oriflame si il veti primi intr-una dintre comenzi.
3. Documentul de inscriere, cu semnatura dv. va fi trimis coordonatorului care va semna pe el si il va trimite catre firma Oriflame.
4. Dupa ce ajunge la firma Oriflame acest formular (de inscriere) o sa vi se solicite o copie dupa buletin/ carte de identitate.
5. La finalul acestei proceduri veti primi un mesa de la Oriflame si veti vedea in contul dv. suma maxima de care veti putea face comenzi pe care le veti putea plati in termen de 18 zile.

Mai jos aveti un clip video cu explicatii pentru cum trebuie completat formularul de inregistrare Oriflame (cel tiparit) in vederea lansarii de comenzi pe credit. Fara acest formular semnat si completat si de sponsor, fara copie de CI, fara semnatura si completarea corecta de catre client nu pot fi facute comenzi pe credit.

Cum se face plata comenzii pe credit Oriflame

Odata ce aceasta functie este activata veti gasi informatii in contul dv. din magazinul online Oriflame. Comenzile efectuate si finalizate anterior va ajuta in sensul ca „creditul” va fi mai mare in raport cu banii cheltuiti deja pana atunci.

Dupa ce primiti comanda Oriflame aceasta va trebui sa fie platita in termen de 18 zile. Plata se face simplu chiar din contul dv. din magazinul online. Se plateste factura cu cardul, online, folosind contul dv. din magazinul online Oriflame. Daca nu aveti card bancar cu ajutorul caruia sa platiti comanda va trebui sa folositi factura din colet pentru a o achita la banca.

Important: pana nu achitati comanda pe credit nu veti putea lansa o noua comanda Oriflame.

Comanda Credit Oriflame
 • Comanda Credit Oriflame
5

Comanda pe credit Oriflame

Pentru a comanda pe credit de la Oriflame este necesar sa parcurgeti cateva etape fie ca sunteti clienta, fie ca ati devenit reprezentant Oriflame. Oriflame ofera posibilitatea de a furniza comenzi pe credit insa sunt necesare niste garantii inclusiv de seriozitate in relatia cu firma.

2 Comments
 1. Reply
  Ionela februarie 16, 2017 at 9:47 pm

  As dori si eu un formular de înscriere pentru comanda pe credit. Reprezentantul meu nu a bunevoit sa raspunda dar chiar am nevoie de plata la termen pentru ca am foarte multe prietene care lucram prin curier si comenzile vor fii destul de mari.

  • Reply
   OriFlame februarie 17, 2017 at 1:46 pm

   Din pacate nu va putem ajuta pentru ca nu sunteti in reteaua noastra. Singura solutie este sa luati legatura cu sponsorul dv. Oriflame pentru ca de el depinde daca va gireaza pentru comanda pe credit. Puteti suna la Oriflame: formati de pe telefonul mobil *7000. Daca erati in reteaua noastra ne puteam implica. Aveti aici informatii complete despre completarea formularului: https://www.youtube.com/watch?v=DyH4saQBJjE
   IMPORTANT: formularul tiparit este inutil daca nu semneaza pe el si sponsorul in sectiunea speciala. Degeaba completati dv. formularul daca el nu este de acord. Cursul firesc al completarii formularului este: clientul il completeaza in sectiunile dedicate clientului apoi trimite formularul si o copie dupa CI prin posta la sponsor. Sponsorul completeaza sectiunea lui si semneaza apoi trimite formularul prin posta la Oriflame. O a doua varianta este ca sponsorul sa completeze formularul in sectiunea lui, vi-l trimite, il completati si il trimiteti cu o copie Ci la Oriflame. Deci este absolut necesar ca sponsorul sa va gireze si sa aprobe plata pe credit.
   De retinut ca nici noi nu giram clientelor comanda pe credit decat dupa ce au finalizat in prealabil 3 comenzi.

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!