Oriflame comanda rapida cu ajutorul catalogului

Comanda Oriflame explicata pas cu pas. Oriflame comanda rapida cu ajutorul catalogului. Afla cum depui comanda Oriflame simplu si rapid dupa activarea contului in magaziul online. Este necesar in primul rand sa va activati un cont in magazinul online Oriflame. Acest pas va ofera posibilitatea de a comanda direct si fara intermediari de la Oriflame. Cu alte cuvinte nu mai faceti comenzile periodice, de Martisor, de Paste, de Craciun, pentru cadouri de zile de nastere, prin intermediul prietenelor care vand produse Oriflame. Un cont activat Oriflame va ofera posibilitatea de a comanda direct, evitand intermediarii, beneficiind de reducerile specifice. Contul Oriflame iti acorda posibilitatea de a comanda direct din magazinul online cu reduceri cuprinse intre 23% si 40%. In acest articol va explicam cum se acorda aceste reduceri dar si cum se face comanda de acasa, utilizand contul personal Oriflame.

Comanda Oriflame pasul 1

Va activati contul in magazinul online in vederea comenzii Oriflame. Dupa ce veti avea propriu cont Oriflame veti cumpara din magazinul online produse cu reduceri de care beneficiati direct. Altfel spus, nu mai cumparati de la intermediari, de la reprezentanti produsele Oriflame. Si beneficiati personal de reducerile Oriflame in mod direct. Asta inseamna ca, dupa activarea contului, veti comanda produse Oriflame cu reduceri de pana la 40% fata de pretul afisat in catalog. Daca nu aveti cont personal Oriflame pentru a lansa comenzi dati click pe bannerul de mai jos. Inscrierea este absolut gratuita, fara obligatii. Prin inscriere nu inseamna ca deveniti neaparat reprezentant/coordonator Oriflame. Inscrierea va activeaza contul personal de client(a).

Comanda rapida Oriflame

Comanda Oriflame pasul 2

Odata ce aveti un cont personal in magazinul online Oriflame comanda poate fi lansata din propriul cont. Asta inseamna ca puteti beneficia de programul de reduceri ce este valabil si pentru reprezentanti/coordonatori. Important: inscrierea si activarea contului Oriflame trebuie sa aiba loc dupa luna februarie 2017 pentru a beneficia de aceste oferte ce se aplica si clientelor si nu doar reprezentantilor Oriflame. Mai jos aveti grila de reduceri aplicata pentru comenzile Oriflame. Este bine de stiut ca orice clienta care are un cont activat prin acest site are posibilitatea de a cumpara direct produse cu discounturi substantiale. IMPORTANT: pentru a va activa contul este necesar ca dupa inscriere, dupa ce primiti e-mailul de confirmare pentru contul personal Oriflame, sa va logati cel putin odata in cont. Logarea in contul Oriflame se face utilizand datele pe care le primiti pe e-mail.

Cont Comanda Oriflame

Comanda Oriflame pe internet

Reducerile Oriflame

Mai exact, pentru o comanda – de exemplu de 71 de lei – reducerile incep de la 23%. Este vorba de comanda pe care o faceti direct din magazinul online Oriflame, din contul dv. Astfel incat, la o comanda de 71 de lei (pret de catalog) veti plati la receptia comenzii doar 54 de lei. Suma de 71 de lei este doar un exemplu pentru a calcula discountul. Un alt exemplu: pentru comanda de 150 ron veti plati doar 115,5 lei. Reducerea de 23% fata de pretul de catalog Oriflame se aplica la orice comanda directa cu pretul cuprins intre 70 si 300 lei. Este important de stiut ca aceasta reducere apare chiar in contul dv. pe masura ce adaugati produse in cosul de cumparaturi din magazinul online Oriflame. Comanda Oriflame facuta direct de dv. va beneficia de reduceri substantiale (conform imaginii de mai jos). Nu mai este nevoie sa cumparati de la distribuitori/firme/reprezentanti Oriflame. Veti cumpara direct cu reduceri personale.

Oriflame Reduceri Discount

Oriflame comanda rapida

Daca o sa va inscrieti utilizand bannerul de inregistrare (de mai sus) in urma activarii contului noi va trimitem un catalog gratuit Oriflame prin scrisoare recomandata. Dupa ce primiti acasa catalogul gratuit Oriflame il folositi pentru a lansa comanda rapida. Sunt necesare cateva etape simple:

1. Consultati catalogul tiparit si va copiati pe o hartie codurile produselor (sunt acele cifre din apropierea pretului produsului). Aveti la dispozitie si paginile parfumate ale catalogului Oriflame unde puteti testa atat aroma parfumului cat si mirosul parfumului Oriflame adaptat la PH-ul pielii dv.
2. Dupa ce aveti lista cu codurile produselor notate (daca scrieti si pretul langa cod puteti face si o socoteala) va logati in contul propriu din magazinul online in vederea lansarii comenzii Oriflame. Dupa ce va logati veti vedea in contul dv., pe pagina de client Oriflame, in dreapta sus, optiune de „Comanda rapida” pe care dati click.

Oriflame Comanda mea
3. Ajungeti in zona de comanda unde treceti (completati) codul produsului si cantitatea. Cantiatea este setata la 1 produs. O puteti modifica dand click pe sagetile referitoare la cantitate.
4. Adaugati alte produse, treptat, la fel ca primul produs: codul produsul pe care doriti sa il comandati si cantitate (cum am amintit cantitatea este setata la 1 produs – daca doriti mai multe utilizati sagetile).

Cum pun comanda Oriflame
5. Pe masura ce veti adauga produse veti vedea cum scade pretul dupa ce depasiti plafonul de 70 de lei. Reducerile sunt pentru fiecare produs in parte dupa plafonul de 70 de lei pentru comanda Oriflame. Daca depasiti pragul de 300 de lei se adauga noi reduceri, preturile vor scadea cu 30%. Pe masura ce comandati apar si ofertele separate de produse la preturi speciale functie de totalul comenzii (de exemplu cataloage la preturi speciale, produse mai ieftine care inlocuiesc si pretul de coletare etc.).
6. Dupa ce finalizati completarea si adaugarea produselor in cos dati click in dreapta jos pe „Adauga in cos” apoi finalizati comanda.
7. Asigurati-va inainte de finalizare ca aveti completata adresa corecta unde urmeaza sa fie expediata comanda Oriflame (asta se face din contul personal: sus in dreapta daca veti ajunge cu mouse-ul in dreptul numelui va cobora un meniu – dati click pe „setarile profilului meu”).

Finalizare comanda Oriflame

Dupa ce adaugati toate produsele in cos, in contul personal, finalizati comanda. Dupa ce finalizati comanda din contul personal veti primi un e-mail cu informatii despre comanda. De retinut: expedierea comenzii o sa va cooste (prin curier rapid la usa dv.) 7 lei, transportul se face prin curier rapid la usa dv. pe adresa completata in profilul personal.

Urmarirea comenzii Oriflame

Dupa ce ati finalizat comanda si aceasta este procesata urmeaza sa o primiti acasa in aproximativ 5-7 zile lucratorare. Pentru a va informa despre expedierea si traseul comenzii va logati in contul dv. si dati click pe „INFO COMANDA”. Urmati pasii si veti afla informatii despre traseul urmat de comanda dv. pana la finalizarea „drumului” comenzii. Practic, dupa ce ati lansat comanda, puteti urmari unde este pe drum spre dv.

Oriflame Comanda pe credit

Este stiut ca Oriflame ofera si posibilitatea de a plati comanda la termen de 18 zile. Asta nu se intampla insa automat, nu este o optiune disponibila tuturor clientelor/reprezentantilor. NU este o optiune disponibila la prima sau a doua comanda lansata, imediat dupa inscriere. Este bine de stiut ca pentru a beneficia de posibilitatea de a plati comanda in termen de 18 zile trebuie sa indepliniti anumite conditii. Pentru a beneficia de comanda pe credit trebuie sa aveti aprobarea sponsorului/managerului/ coordonatorului din reteaua/echipa din care faceti parte. Cu alte cuvinte trebuie sa aveti sustinerea si garantia celui din a carui retea faceti parte, acea persoana – sponsorul – trebuie sa semneze si sa garanteze ptr. dv.
Este bine de stiut: si noi, in echipa noastra, avem o procedura ce tine cont de obiceiurile cumparatorilor din Romania. Ce presupune aceasta procedura inainte ca noi sa garantam pentru clienta din reteaua noastra:

1. Trebuie sa aveti cel putin 3 comenzi finalizate si achitate.
2. Trebuie sa completati un document furnizat de Oriflame cu datele dv. pe care trebuie sa semneze ca garant coordonatorul dv. Se completeaza formularul, se trimite pe adresa coordonatorului/sponsorului.
3. Documentul de inscriere, cu semnatura dv. va fi trimis coordonatorului care va semna pe el si coordonatorul/sponsorul il va trimite catre firma Oriflame.
4. Dupa ce ajunge la firma Oriflame acest formular (cu semnatura dv. si a coordonatorului) o sa vi se solicite o copie dupa buletin/ carte de identitate.
5. La finalul acestei proceduri veti primi un mesaj de la Oriflame (pe e-mail) si veti vedea in contul dv. suma maxima de care veti putea face comenzi pe care le veti putea plati in termen de 18 zile.

Comanda Oriflame
  • Oriflame Comanda Directa
5

Comanda Oriflame

Odata ce aveti un cont personal in magazinul online Oriflame comanda poate fi lansata din propriul cont. Comanda Oriflame din cont: inseamna ca puteti beneficia de programul de reduceri ce este valabil si pentru reprezentanti.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!