Oriflame completarea formularului tiparit

Contul activat Oriflame nu este de ajuns pentru comanda pe credit. Comanda Oriflame pe credit solicita formularul tiparit. Oriflame are acest formular pe care trebuie sa il completati pentru a beneficia de comanda pe credit. Este important de stiut ca formularul tiparit Oriflame poate fi solicitat de la firma direct insa demersul este inutil daca sponsorul dv. nu doreste sa va aprobe comanda pe credit. Cu alte cuvinte: este absolut necesar ca inainte sa luati legatura cu sponsorul dv. Oriflame pentru ca acesta sa fie de acord si sa va gireze intentia de a comanda pe credit. Formularul tiparit nu este activat daca nu are in rubrica speciala datele si semnatura sponsorului.

Daca nu aveti deja un cont Oriflame dati click pe bannerul de mai jos. Completati corect formularul de inregistrare. Important: daca aveti deja un cont Oriflame nu incercati sa va activati un altul. Regula Oriflame: o persoana = un cont. Orice ati incerca nu veti reusi dublarea contului. Este unul dintre motivele pentru care la activarea contului in formularul de inregistrare Oriflame vi se solicita CNP, CI, e-mail. Pentru un cont nou dati click pe bannerul de mai jos:

Comanda rapida Oriflame

Completare formular Oriflame

Formularul tiparit Oriflame va ofera accesul la comanda pe credit si confirma de fapt o relatie contractuala cu Oriflame ce poate duce la urmatorul pas: reprezentant / coordonator Oriflame. Clinetul devine astfel coordonator prin completarea formularului. Odata completat corect, girat de sponsor, trimis si aprobat la Oriflame va ofera posibilitatea de a lansa comenzi pe credit. Ce inseamna comanda pe credit Oriflame? Comanda pe credit Oriflame va permite sa comandati, sa primiti coomanda si sa o platiti in 18 zile calendaristice. Comanda pe credit este disponibila doar pentru coordonatori sau pentru clientii (clientele Oriflame) ce au cont activ in magazinul online si au finalizat deja cel putin 3 comenzi fara probleme (nu au avut retur sau penalizari pentru refuzul de a receptiuona comanda).

Cum completati formularul

Mai jos aveti un clip video cu explicatii pentru completarea corecta a formularului tiparit Oriflame.

Comanda pe credit Oriflame

Pentru a beneficia de comanda pe credit trebuie in primul rand sa aveti aprobarea sponsorului. Luati legatura cu sponsorul si aflati informatii despre comanda pe credit. Aflati daca este de acord sa va aprobe comanda pe credit.

Pentru a face comanda pe credit, inainte de completarea formularului tiparit Oriflame, este necesar sa aveti cel putin 2-4 comenzi efectuate, finalizate si platite in cel putin 3 campanii.

Cum aflati datele sponsorului (telefon sau email)? Va logati in contul personal de unde ati realizat comenzile si mergeti la contul dv unde veti gasi si datele sponsorului. Luati legatura cu el pentru a afla pasii necesari pentru comanda pe credit si, mai ales, daca este de acord sa va gireze. Nu contactati sponsorul daca nu aveti cel putine 2 comenzi deja finalizate. Nimeni nu se implica pentru a va gira daca nu dati dovada de un minim de corectitudine. Completarea formularului tiparit Oriflame este inutila fara aprobarea sponsorului.

Formular Oriflame
5

Completare formular tiparit

Formularul tiparit Oriflame va ofera accesul la comanda pe credit si confirma de fapt o relatie contractuala cu Oriflame ce poate duce la urmatorul pas: reprezentant Oriflame.Comanda Oriflame pe credit cu sjutorul formularului tiparit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!