Oriflame costuri de ambalare

Oriflame percepe costuri de ambalare pentru comenzi. Costurile de ambalare Oriflame sunt pentru comenzile de peste 70 de lei. Costurile de amblare Oriflame se adauga costurilor pentru transportul prin curier rapid. Este insa important de stiut ca aceste costuri de ambalare sunt mici si sunt percepute exact pentru impachetare si coletul utilizat. Aceste costuri de ambalare pot fi inlocuite prin cumpararea unui produs care de obicei este la oferta si va apare inainte de finalizarea comenzii.
Este important de stiut ca doar comenzile de peste 70 de lei includ costuri de ambalare.

Costuri de ambalare Oriflame

Pentru comenzile de pana in 69 de lei = pretul de ambalare Oriflame este ZERO
Pentru comenzile de 70 – 299 lei = cost de ambalare 2 lei.
Pentru comenzile de peste 300 lei = cost de ambalare 5 lei.

Costuri transport Oriflame

Costul de transport pentru orice comanda Oriflame este de 7 lei. Este un cost unic ce se percepe pentru absolut orice comanda Oriflame. Costul reprezinta transportul prin curier rapid al comenzii la usa (sau poarta) dv.

Simulari comanda Oriflame

Va prezentam cateva simulari de preturi totale pentru o comanda.

  • Produse pentru pret de catalog 65 de lei veti plati pentru ele 65 de lei plus transportul prin curier rapid 7 lei = 72 de lei.
  • Produse la pret de catalog 150 lei veti plati pentru ele 115,5 lei la care se adauga 2 lei costul de coletare (ambalare) si 7 lei pretul pentru curierul rapid = total 124,5 lei pentru intreaga comanda Oriflame transportata la usa sau la poarta dv.
  • Produse la pret de catalog 210 lei veti plati pentru ele 161,7 lei la care se adauga 2 lei costul de coletare (ambalare) si 7 lei pretul pentru curierul rapid = total 170,7 lei pentru intreaga comanda Oriflame transportata la usa sau la poarta dv.
  • Produse la pret de catalog Oriflame 330 lei veti plati pentru ele 231 lei la care se adauga 5 lei costul de coletare (ambalare) si 7 lei pretul pentru curierul rapid =  243 lei pentru intreaga comanda Oriflame transportata la usa sau la poarta dv.
  • Produse la pret de catalog Oriflame 420 de lei veti plati pentru ele 294 de lei la care se adauga 5 lei costul de coletare (ambalare) si 7 lei pretul pentru curierul rapid = 306 lei pentru coletul cu comanda adus la usa sau poarta dv.
Taxa ambalare Oriflame
  • Coletarea Oriflame
5

Costuri ambalare Oriflame

Costurile de ambalare Oriflame explicate. Cat costa coletarea Oriflame preturi. Pret coletare Oriflame.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!