Oriflame intrebari frecvente

Raspunsurile la cele mai importante intrebari despre Oriflame le gasiti aici. Oriflame intrebari frecvente cu raspunsuri si explicatii. Informatii si explicatii pentru contul Oriflame, comanda Oriflame, reducerile Oriflame, beneficii pentru clientii Oriflame, programul de bun venit Oriflame, flyerul Oriflame, afacerea Oriflame. Sunt cele mai complete informatii despre reducerile de care beneficiaza clientii (clientele) Oriflame dar si despre oportunitatea de afacere.

Primul pas in relatia cu Oriflame este crearea unui cont propriu. Activarea contului Oriflame este gratuita, fara obligatii de comenzi. Toate persoanele care au un cont Oriflame beneficiaza de aceleasi redurei ca ale reprezentantilor. Orice client(a) are acum posibilitatea de a comanda direct, fara intermediari, produse din magazinul online Oriflame.

Activare cont Oriflame

Pentru activarea contului Oriflame dati click pe bannerul de mai jos. Completati corect formularul de inregistrare pentru activarea contului. Utilizati o adresa valida si functionala de e-mail si utilizati un cod CNP valid.

Comanda rapida Oriflame

De ce se solicita CPN

CNP-ul asigura evitarea diblelor inscrieri si mai ales revenirea persoanelor care au generat probleme cu comenzile. CNP-ul este totodata necesar cand veti aplica pentru comanda pe credit Oriflame.

Mai multe informatii despre solicitarea CNP aveti AICI.

Comanda Oriflame pe internet

Clientii (clientele) cu cont activat la Oriflame pot lansa din contul propriu comenzi online cu reduceri. Reducerile de care beneficiaza clientii Oriflame sunt cuprinse intre 23% si 40% functie de pretul total al comenzii.

Pentru informatii complete despre lasarea comenzii direct Oriflame dati click AICI.

Reduceri la comenzile directe

Contul activat in magazinul online Oriflame va aduce reduceri similare cu cele ale reprezentantilor. Este valabil pentru conturile nou create din acest an. Grila de reduceri de care beneficiaza absolut toti clientii Oriflame este prezentata in imaginea de mai jos.

Oriflame Reduceri DiscountComanda pe credit Oriflame

Oriflame este una dintre singurele firme care o fera posibilitatea de a comanda produse pe credit. Comanda pe credit Oriflame este disponibila pentru clientii / clientele mai vechi, pentru cei care au finalizat deja cel putin 3-4 comenzi.

Mai mult informatii despre comanda Oriflame pe credit aveti AICI.

Flyerul Oriflame

Contul in magazinul Oriflame va ofera acces la flyerul specific pentru fiecare campanie. Un flyer reprezinta un mini-catalog cu produse la preturi speciale, cu reduceri. Aceste produse le puteti comanda din contul dv. online, din magazinul online Oriflame, in anumite conditii. Puteti comanda din Flyer daca aveti cont activat si daca aveti deja in cosul de cumparaturi produse in valoare de cel putin 100 lei.

Informatii despre cum se comanda dintr-un Flyer Oriflame aveti AICI.

Afacerea Oriflame

Orice client(a) poate sa isi dezvolte o retea de clienti si sa isi dezvolte propria afacere Oriflame. Afacerea Oriflame va poate aduce castiguri permanente functie de efortul depus in propmovarea si vanzarea produselor. Mai jos aveti planul de succes disponibil oricarui client care are un cont activat in magazinul online Oriflame.

Castiguri OriflameIntrebari Oriflame

Pentru nelamuriri sau intrebari care nu si-au gasit raspunsuri in acest articol va rugam sa completati un comentariu si o sa va raspundem punctual la intrebarea dv. O alta posibilitate de a primi raspunsuri este aceea de a da click pe optiunea de a adresa o intrebare pe facebook sau de a accesa contul Facebook AICI.

Nu uitati ca dupa inscrierea Oriflame de pe acest website de coordonator veti avea acces la aproape toate beneficiile unui reprezentant. Cel mai important castig in urma activarii contului Oriflame: veti putea cumpara cu reduceri substantiale produse prin comenzile facute direct in magazinul online din contul dv. personal. Retineti ca din client(a) Oriflame puteti deveni oricand reprezentant, apoi coordonator, manager sau director. Totul depinde de dorinta dv. de a va dezvolta propria retea de clienti si reprezentanti Oriflame. Insa in urma inscrierii si activarii contului Oriflame nu sunteti obligat(a) la absolut nimic. Aveti in schimb acces la reducerile acordate in fucntie de suma totala a comenzii. Mai sus aveti graficul cu aceste discounturi ce pot ajunge la Oriflame pana la 40% din pretul total conform datelor din catalog.

Informatii Oriflame
 • FAQ Oriflame
5

Intrebari frecvente Oriflame

Toate informatiile despre Oriflame. Explicatii pentru contul Oriflame, comanda Oriflame, reducerile Oriflame. beneficii pentru clientii Oriflame, programul de bun venit Oriflame, flyerul Oriflame, afacerea Oriflame.

2 Comments
 1. Reply
  ionut iulie 11, 2017 at 7:40 am

  Buna ziua , as dori sa stiu daca in campania c10 , este si flayer . l-am cautat dar nu mi-l da .

  • Reply
   OriFlame iulie 11, 2017 at 12:31 pm

   Daca nu exista flyer Oriflame intr-o companie de obicei se aplica flyerul precedent. Insa trebuie sa verificati daca produsele sunt pe stoc.

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!