Oriflame machiaj simplu tutorial

Un tutorial de machiaj simplu realizabil cu produsele cosmetice Oriflame. Machiaj Oriflame tutorial video simplu cu utilizarea produselor Oriflame. Catalogul Oriflame îl primiți gratuit dacă vă activați contul de clientă/reprezentant Oriflame de pe acest website.

Un cont activat Oriflame vă aduce informații dar și catalogul Oriflame. Înregistrarea este absolut gratuită. Important este însă să nu fi avut un cont Oriflame în ultimele 12 luni. Un cont nou Oriflame poate fi activat oricând dacă nu ați avut cont Oriflame în ultimul an sau dacă nu ați avut cont Oriflame deloc.

Tutorial video machiaj

Mai jos puteți urmări un tutorial video pentru un machiaj simplu. Un tutorial video cu explicații pentru cum va puteți machia și pentru un makeup simplu care vă este la îndemână.

Consultați catalogul Oriflame pentru a găsi cele mai bune produse de machiaj. Un make-up eficient și simplu poate fi realizat cu produse cosmetice pe cae le regăsiți în catalogul Oriflame. Pentru a primi un catalog Oriflame gratuit este necesar să vă înscrieți în echipa Oriflame dînd clic pe bannerul de mai jos.

Pagini parfumate Oriflame
Orfilame fard duoFard duo pentru pleoape The ONE Colour Match
Fard de pleoape, cu textură mătăsoasă şi pigmenţi de intensitate mare. Culori moderne, complementare şi aplicator cu două capete. Acoperire graduală, ce permite obţinerea unui look de la subtil la dramatic. Aplicat umed, ţine loc de contur.

 Toate produsele din catalogul Oriflame le puteți cumpăra cu reducere funcție de valoare totală a comenzii. De exemplu, pentru o comandă de peste 80 de lei beneficiați de o reducere de 23% față de prețul afișat în catalogul Oriflame.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!