Oriflame machiajul smokey

Tutorial Video: Machiaj smokey eyes în lumina reflectoarelor. Un tutorial video cu produse de machiaj de la Oriflame.  Oriflame machiaj pentru ochi cu produse din catalog. In acest articol va eclicam cu un tutorial de machiaj Oriflame cum sa realizati un machiaj eficient.
Îți dorești ochi mai mari și mai luminoși? Atunci acest trend a fost creat pentru tine. Urmărește acești 5 pași simpli și învață cum să oferi o alternativă glam clasicului machiaj smokey eyes – perfect pentru o ieșire în oraș seara.

Machiajul spotlight este unul sofisticat și glam. Urmărește video-ul Oriflame și învață să creezi un astfel de look într-un minut! Mai jos aveti toate informatiile despre un machiaj Oriflame ce poate fi realizat in doar cinci pasi.

Iată tutorialul video pentru machiaj ochi Oriflame:

Machiaj Oriflame in 5 pasi

1. DEFINEȘTE

Conturează interiorul ochiului cu creion negru pentru mai multă definire.

2. FARD DE PLEOAPE MAT Oriflame

Aplică un fard de pleoape negru mat pe colțurile ochiului, lăsând centrul pleoapei liber.

3. CREION DE OCHI Oriflame

Conturează linia genelor de jos pentru mai multă intensitate, folosind un creion negru de ochi, special pentru machiajul smokey eyes.

4. METALIC
Cu ajutorul degetului aplică fard de pleoape metalic pe centrul pleoapei. Contrastul dintre fardul închis și cel luminous, la fel ca diferențele de textură, vor da adâncime și contur ochiului.

5. RIMEL Oriflame

La final, aplică 2 straturi de rimel pentru a adăuga intensitate privirii.

Oriflame machiaj ochi

Produsele Oriflame utilizate in tutorial

Pentru acest tutorial video iata produsele Oriflame pentru acest machiaj:

Oriflame Creion ConturCreion contur pentru ochi The ONE Kajal
Creion contur kajal pentru ochi, versatil, ce asigură efect intens. Pigmenţi ultra-puri pentru culoare şi mai intensă. Vârful kohl conic asigură aplicare şi definire uşoară. Perfect pentru machiajul smokey.

Orfilame fard duoFard duo pentru pleoape The ONE Colour Match
Fard de pleoape, cu textură mătăsoasă şi pigmenţi de intensitate mare. Culori moderne, complementare şi aplicator cu două capete. Acoperire graduală, ce permite obţinerea unui look de la subtil la dramatic. Aplicat umed, ţine loc de contur.

Oriflame Creion Fard– Creion-fard de pleoape The ONE Smokey
Creează un efect smokey cu nuanţe fine şi profunde în acelaşi timp. Formula cremoasă, cu microperle strălucitoare ce reflectă lumina, alunecă plăcut pe pleoape, datorită creionului retractabil. Aplică, uniformizează şi estompează, pentru a crea un look captivant la care orice femeie visează.

Aceste produse de machiaj Oriflame sunt utilizate in tutorialul video de pe aceasta pagina. Pentru a comanda aceste produse de machiaj Oriflame este necesar sa va activati contul prin click pe unul dintre bannerele de inscriere de pe acest site.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!