Oriflame produse machiaj

Produse Oriflame pentru machiaj. Prezentarea machiaj cu produse Oriflame. Un articol cu tutorial video machiaj Oriflame. Un machiaj indraznet de vara, in 3 plasi simplii, machiaj cu produse Oriflame.
Machiajul trebuie să-ți pună în valoare frumusețea naturală, dar să-ți și ofere libertatea de a-ți exprima personalitatea. Noi îți oferim produse esențiale, în tendințe, precum rimeluri, rujuri, farduri pentru obraz și fonduri de ten, produse pe care le folosești zi de zi pentru față ochi, buze și unghii, și în plus, ne mândrim cu o gamă largă de nuanțe ce se potrivesc oricui, indiferent de look. De la machiaje de bază la combinații inedite de culori, este foarte ușor să achiziționezi noile noastre produse – totul pentru a arăta minunat de dimineață până seara.

Tutorial video Oriflame

Machiaj îndrăzneț pentru petrecerile de vară!
Simțim cu toții din plin sezonul petrecerilor! Completează-ți chipul luminos cu nuanțe de verde ca fard de pleoape, eyeliner și luciu de buze. Poți obține și tu acest look în 3 pași simpli! Urmareste maijos un tutorial video de machiaj cu produse Oriflame.

1. APLICAREA CULORII
Aplică un fard de pleoape într-o nuanță de verde deschis pe întreaga pleoapă, intensificând culoarea în pliul ochiului. Noi am folosit o pensulă mică și fină pentru precizie.

2. EYELINER Oriflame

Folosește un eyeliner cu vârf ascuțit pentru a-ți contura pleoapele superioare și a crea codița din colțurile externe ale ochilor, pentru definire și dramatism.

Oirlfame Eyeliner

3. LUCIU DE BUZE Oriflame

Finisează-ți acest look de impact cu un luciu de buze roz deschis – cu cât mai strălucitor, cu atât mai bine!

Pagini parfumate Oriflame

Produsele de machiaj Oriflame sunt de calitate si pot fi comandate dupa activarea contului de client(a) sau coordonator. Pe acest site aveti un banner care va duce la formularul de inscriere Oriflame.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!