Oriflame reducere de ziua ta

De ziua ta Oriflame iti ofera o reducere speciala. Din orferta Oriflame „de ziua ta” poti alege un singur produs pe care il poti cumpara de ziua ta cu un discount unic. In clipul video postat in acest articol este prezentata campania de reduceri de ziua ta de la Oriflame pentru perioada martie 2017.

Campaniile sunt similare si principalele produse din oferta raman disponibile. Pentru a afla insa oferta de reduceri de ziua ta in curs logheaza-te in contul tau Oriflame si mergi in zona „Ecran principal” apoi dati click mai jos pe „Info campanie” si vei ajunge la oferta in vigoare pentru produsele din care poti alege unul de ziua ta cu un discount unic, doar pentru cei nascuti in perioada acoperita de campanie.

Oferta Oriflame de ziua ta

Mai jos ai un clip video cu informatii despre aceasta oferta unica de la Oriflame. Sunt 6 produse, cate trei pentru barbati si trei pentru femei.

Poti alege unul dintre cele trei produse disponibile pentru sexul din care faci parte (esti femeie – alegi un produs pentru femei, esti barbat – alegi un produs pentru barbati).

Cont Oriflame

Daca nu ai inca un cont Oriflame da click pe bannerul de mai jos pentru a ajunge in formularul de inscriere. Inregistrarea Oriflame este absolut gratuita si fara obligatii. Bonus> noi iti vom trimite dupa inscriere un catalog gratuit Oriflame acasa.

Comanda rapida Oriflame

Ofertele speciale Oriflame de ziua ta sunt supuse unor conditii. Pentru a comanda produsul cu reducere de ziua ta trebuie sa ai cont Oriflame, sa fi facut cel putin o comanda inainte de aceasta in ultimele 17 campanii.

Reduceri Oriflame
  • Oriflame reduceri
5

Oriflame reduceri de ziua ta

De ziua ta Oriflame iti ofera o reducere speciala. Din orferta Oriflame „de ziua ta” poti alege un singur produs pe care il poti cumpara de ziua ta cu un discount unic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!