Oriflame reduceri pentru clienti

Oriflame reduceri pentru clienti. Orice client(a) cu cont Oriflame beneficiaza de reduceri. Grila de reduceri pentru comanda Oriflame este prezentata in acest articol. Reducerile la comanda Oriflame sunt in trei etape si se aplica doar produselor cumparate online. Este bine de stiut ca reducerile Oriflame se aplica doar produselor care depasesc ca valoare 70 de lei. Exista insa si un avantaj pentru comenzile Oriflame cu produse de mai putin de 70 de lei: nu se plateste taxa de coletare Oriflame.

Absolut toate comenzile Oriflame includ la final taxa de curier rapid. Taxa de expediere pentru comanda Oriflame este de 7 lei pentru curierul rapid care va aduce comanda la usa (sau la poarta).

Activare cont Oriflame

Pentru a avea acces la reducerile Oriflame este necesar sa aveti un cont activat in magazinul online. Cu un cont activat absolut orice client (clienta) Oriflame poate lansa direct o comanda pe internet cu reduceri. Daca nu aveti un cont activat Oriflame comandati produse cosmetice de la reprezentanti cu pretul afisat in catalog. Daca nu aveti cont Oriflame si doriti sa comandati direct cu reduceri dati click pe bannerul de mai jos si completati formularul de inregistrare. Inscrierea Oriflame este absolut gratuita si fara obligatii de comenzi.

Comanda rapida OriflameGrila reduceri Oriflame

Daca faceti comanda directa pe internet de la Oriflame veti beneficia de reduceri substantiale. Veti cumpara astfel produse cu un pret mai mic decat cel afisat in catalogul Oriflame. La toate reducerile prezentate mai jos si la orice comanda Oriflame se adauga costul pentru cuerier rapid de 7 lei. Practic sunt 3 etape de reduceri care se aplica produselor Oriflame functie de suma totala: 23%, 30% sau 40%. Pana la 69 de lei nu se aplica insa nicio reducere. Discounturile Oriflame incep sa se aplice dupa ce produsele din comanda depasesc ca valoare 70 de lei. Mai jos aveti grila de reduceri cu cele trei nivelui de discounturi si intre ce sume se aplica.

Inscriere gratuita Oriflame

Comanda Oriflame

Comanda Oriflame directa beneficiaza de reducerile prezentate. Daca veti face comanda Oriflame la un reprezentant nu veti beneficia de aceste reduceri. De la intermediari veti cumpara produsele Oriflame la pret de catalog. Asta nu inseamna insa ca nu veti cumpara produsele cosmetice la un pret corect. Pentru ca o comanda Oriflame presupune sa cumparati mai multe produse, de o valoare mai mare si sa platiti inclusiv transportul dar si taxa de coletare. Daca vreti de exemplu sa cumparati un singur produs sau doua este mai economic sa le luati de la un reprezentant chiar daca le luati la pretul afisat in catalogul Oriflame.
Daca aveti cont Oriflame puteti insa sa lansati direct o comanda si sa beneficiati – chiar daca sunteti client sau clienta – de reduceri. Explicatii pentru cum se lanseaza comanda rapida Oriflame aveti in clipul video de mai jos.

Taxa de coletare Oriflame

Prin taxa de coletare Oriflame se inteleg costurile firmei pentru colet, pentru impachetare si realizare a coletului. Taxa de coletare nu se aplica pentru comenzile mai mici de 70 de lei. Pentru toate comenzile Oriflame se aplica insa taxa de transort prin curier rapid.

Reduceri Oriflame
  • Grila reduceri Oriflame
5

Reducerile Oriflame

Grila de reduceri Oriflame la care au acces toate clientele. Din 2017 orice client Oriflame poate cumpara cu aceleasi reduceri de care beneficiau reprezentantii. Consulta cea mai buna grila de reduceri Oriflame.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!