Oriflame tutorial video machiaj

Tutorial video Oriflame pentru machiaj albastru-electric. Un tutorial video makeup Oriflame cu explicații pas cu pas. Oriflame cosmetice pentru machiaj de calitate suedeză. Albastru-electric ca machiaj este culoarea vedetă în acest an. Și este un machiaj ce poate fi realizat cu produse makeup Oriflame. Cîțiva pași, plus produse Oriflame, o soluție eficientă ce vă aduce un machiaj de calitate.

Fardurile de pleoape sau tușurile albastre sunt foarte căutate în acest sezon. Și Oriflame nu vorbește de orice fel de albastru, ci de unul de o luminozitate electrizantă asemănător cobaltului aprins. Urmărește acești 4 pași simpli ca să fii în trend și această vară! Tutorialul video de machiaj este realizat cu produse cosmetice de machiaj Oriflame.

Tutorial video machiaj

Un tutorial video cu pașii necesari pentru machiajul dorit, potrivit clipului video, îl prezentam mai jos. Dați click pe săgeată pentru a urmări tutorialul video entru machiaj Oriflame.

Pașii de urmat pentru acest machiaj sunt prezentați în acest articolcu explicațiil necesare mai jos, în acest articol de pe un site de coordonator Oriflame. Patru pași pentru un reușit machiaj Oriflame.

1. FARD DE PLEOAPE LICHID
Începe prin a aplica un strat de fard lichid turcoaz pe întreaga suprafață a pleoapei apoi întinde culoarea folosindu-te de degete. Căldura degetului va dispune uniform fardul și totodată îl va fixa. Pentru un machiaj hipnotic, folosește aceeași culoare și sub genele inferioare.

2. FARD DE PLEOAPE SUB FORMĂ DE PUDRĂ
Aplică prin presare ușoară un fard albastru închis spre colțul exterior al ochiului pentru un plus de definire si contur.Această mișcare de tapotare va asigura fixarea produsului.

Oriflame machiajul

3. FARD BRONZANT
Albastrul și bronzul vor contrasta întotdeauna deosebit! Folosind o pensula mică, bogată, aplică fard bronzant în pliul pleoapei, estompând spre coltul exterior al ochiului. Prin alăturarea acestor două culori vei obține un look sofisticat și intens.

4. INTENSIFICĂ
Pentru mai multă profunzime, folosește un creion moale negru pentru a marca linia interioară a genelor (semi-conjunctiva) și finisează lookul adăugând rimel la final.

Un tutorial video pentru machiaj cu produse Oriflame. Pentru a implementa acest machiaj avti nevoie de produsele Oriflame.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!