Inscriere Oriflame

Formular inscriere Oriflame. Pentru inscriere Oriflame completează corect formularul. După inscrierea Oriflame pe adresa poștală completată îți trimitem un catalog gratuit cu pagini parfumate. Te înscrii, îţi activăm contul, îţi trimitem acasă catalogul Oriflame.
Te poți înscrie la Oriflame dacă ai minim 16 ani, nu ai cont deja sau dacă ai fost reprezentant Oriflame dar în ultimele 12 luni nu ai mai plasat comandă în nume propriu. Activează-ţi contul şi nu mai cumpăra de la intermediari, inscrie-te la Oriflame şi vei avea contul tău. Comandă direct cu reduceri de până la 40%.

Formular înscriere Oriflame

Nume și prenume:

CNP:

Serie și nr buletin/CI:

Telefon:

Email:

Adresa de corespondență:

Județ:

Localitate:

Stradă/NR/BL/SC/AP:

Vreau să devin:
Cumpărător pentru consum propriu
Reprezentant (să vând produse)

Confirm Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate
Abonare la newsletterul Oriflame
Acord pentru primirea informaţiilor de marketing de la Oriflame

 

Formular Inscriere Oriflame

După inscriere și activarea contului Oriflame beneficiezi de următoarele reduceri în funcție de valoarea comenzii, discount față de prețul afișat în catalogult Oriflame pe care îl primești acasă.

Reduceri Oriflame

Dupa completarea formularului de inscriere Oriflame veti primi in cutia postala un catalog gratuit Oriflame. Pentru a primi catalogul gratuit si pentru a valida inscrierea Oriflame este necesar sa completati cu atentie si corect toate datele solicitate de formular. Catalogul ajunge la tine în aproximativ 7 zile lucrătoare.

Inscriere Oriflame

Avantaje inscriere Oriflame

Dupa inscrierea Oriflame vei avea posibilitatea de a face comenzi directe. Astfel vei beneficia de toate discounturile oferite de Oriflame. In urma inscrierii Oriflame comisioanele intermediarilor vor rămâne în portofelul tău. Prin inscriere Oriflame ai dosr avantaje şi nu este necesar să lansezi comenzi, să devii coordonator. Profită de avantajele pe care le are de acum orice clientă după inscrierea Oriflame.

 

error: Continutul acestui site este protejat!