Program bun venit Oriflame Campanie 2

Programul de bun venit Oriflame este accesibil persoanelor care isi activează contul. Programul de bun venit Oriflame pentru campania actuală este ca de obicei în trei paşi. Asta înseamnă că, după înscriere, poţi face comenzi separate în trei campanii consecutive pentru a beneficia de promoţiile programului de bun venit Oriflame.

Campania de bun venit Oriflame pentru Campania 2 include trei etape distincte cu trei comenzi în urma căror beneficiezi (la fiecare comandă) de câte un produs la un preţ absolut special. Mai jos aveti promotiile pentru programul de bun venit pentru Campania Oriflame C-2 pe 2017.

Campania bun venit Oriflame ianuarie-februarie
Pasul 1
Plasează o comandă de 150 lei în campania în care te-ai înscris și primești apa de toaletă Power Woman în comanda din campania următoare, la un preț special: numai 5 lei!

Pas 1 Oriflame
Pasul 2
Revino în campania viitoare și plasează o comandă în valoare de 250 lei și primești portofelul Gratitude în comanda din campania următoare, pentru numai 7 lei!

Pas 2 Oriflame program
Pasul 3
Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie și cumpără produse în valoare de 350 lei. Vei primi geanta Gratitude pentru numai 10 lei, o dată cu următoarea comandă!

Program bun venit Oriflame
Reţineţi că fiecare produs din campania de bun venit Oriflame are un preţ mult mai mare dacă îl cumpăraţi separat. Fiecare campanie Oriflame are promotii specifice cu programe diferite de bun venit. Mai multe informaţii despre campania de bun venit Oriflame aveţi în contul propriu de client Oriflame (după ce îl activaţi).

Oriflame program bun venit

Programul de bun venit Oriflame este disponibil doar clientelor cu cont activ în magazinul online Oriflame. Fiecare program de bun venit este specific pentru fiecare campanie în parte.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!