Trucuri Oriflame pentru machiaj

Oriflame 3 trucuri pentru a aplica corect rimelul. Gene Oriflame cu cateva actiuni de machiaj. Machiaj Oriflame cu un rimel din catalog. Sfaturi Oriflame pentru un machiaj cu produse de catalog: rimelurile Oriflame.
Rimelul Oriflame – centrul atenției când vine vorba despre machiaj, pare destul de simplu de aplicat. Dar când am stat de vorba cu makeup artiștii nostri am ajuns la concluzia că există 3 trucuri esențiale pe care nu trebuie să le ratezi atunci când folosești acest produs. Urmărește pe această pagină un tutorial video de make-up cu produse cosmetice Oriflame.

Înainte de a vă prezenta pas cu pas cele trei acțiuni… Va prezentăm tutorialul video de machiaj cu produse Oriflame. În mai puțin de 1 minut o să înveți cum poți obține genele mult visate – apasă „play” și urmărește cele 3 trucuri! Simpplu, machiajOriflame în 3 pași, produse din Catalogul Oriflame.

Tutorial video machiaj


Trei pași pentru un machiaj reușit cu produse de makeup Oriflame:
1. EVITĂ ASPECTUL NEÎNGRIJIT
Pentru a evita deteriorarea machiajului, aplică un strat subțire de pudră pulbere sub ochi înainte de a aplica rimelul – ea va absorbi sebumul care, pe parcusul zilei, ar face ca produsul să se întindă sub ochi. În plus, pudra te va ajuta să scapi de particulele nedorite care au căzut în timpul machiajului.
2. CURBEAZĂ-LE INTELIGENT
Există 3 pași pentru curbarea genelor. Folosește un aparat special pentru curbare, cu ajutorul căruia vei presa genele în 3 puncte: la rădăcină, la mijlocul firului de păr și la vârf. Vei obține astfel gene perfect curbate iar ochii vor părea mai mari!
Sfatul expertului: folosește rimel waterproof pentru un efect de durată!

Mekeup Oriflame machiaj
3. TEHNICA
Întotdeauna aplică rimelul începând cu genele inferioare. Dacă procedezi invers, vei păta pleoapa în momentul aplicării pe genele de jos. După aceasta, tapotează excesul de produs de pe perie pe un șervețel, întoarce-o vertical și separă genele printr-o mișcare stânga-dreapta.

Produsele de machiaj Oriflame sunt disponibile in catalogul în curs dar și în cel viitor. Un makeup Oriflame de durată cu produse cosmetice de calitate. Produsele cosmetice Oriflame sunt suedeze, cu o impunere de standarde de clasă după cercetări realizate in laboratoarele cosmetice. Laboratoarele cosmetice Oriflame sunt recunoscute intenațional. Aveți informații despre laboratoarele de cercetare Oriflame pe acest website.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!