Castiga bani cu Oriflame! Devino consultant!

Devino consultant Oriflame si castiga un venit permanent in ritm propriu de lucru. Consultantul Oriflame este independent financiar, curajos, inteligent si este propriul sau sef. Devino consultant oriflame prin completarea formularului de inscriere de pe acest site. Iti vom oferi in urma inregistrarii un catalog tiparit pe care ti-l trimitem acasa, in cutia postala.

Îți dorești să ai un stil de viață liber, confortabil, cu  premii și satisfacții profesionale? Câștigă bani în plus pentru a-ți construi o carieră în domeniul frumuseții, tu decizi cât de departe vrei să ajungi și ce stil de viață vrei să adopți. Ai un singur pas, alătura-te echipei Oriflame!

Inscriere gratuita Oriflame

Bani cu Oriflame

Oriflame îți oferă două moduri prin care poți câștiga bani:
1. Vânzând produsele Oriflame
Dacă te pasionează vânzările… Poți avea un profit de până la 40% din comenzile clienților. La fiecare 3 săptămâni Oriflame îți oferă un catalog nou cu cele mai recente produse create în Suedia, simplificându-ți vânzarea, prin simpla prezentare a catalogului.

2. Câștigă mai mulți bani invitându-ți apropiații să ți se alăture
Invită-i și pe alții să se alăture echipei Oriflame şi astfel îți vei construi echipa ta de consultanți.
Vei beneficia atât de creșterea veniturilor tale cât și de dezvoltarea aptitudinilor profesionale pe care Academia Oriflame ți le oferă. Consultantul tău Oriflame va fi acolo în permanență, să te ghideze în construirea echipei. Împărtășind cunoștințele tale cu echipa, îi vei ajuta să  se dezvolte odată cu ține, câștigați bani împreună și vă apropiați mai mult de visuri. Pe măsură ce echipă ta crește, cresc și veniturile tale.

Simplu, nu-i așa? Fă primul pas: intră în echipa Oriflame!
Reprezentant Oriflame
Te susținem pe tot parcursul drumului. Descoperă Academia Oriflame!

Oriflame și liderii săi îți oferă sprijin complet pe tot parcursul drumului. Prin cea mai  nouă tehnologie vei beneficia de aplicații online și platforme de e-learning care te pregătesc pentru success. Acestea îți vor permite să inviți noi recruţi să ți se alăture și să comande oricând și de oriunde, astfel, și tu îi ajuți să aibă o viață liberă și confortabilă.

Participând la evenimentele și training-urile Academiei Oriflame, vei învață tot mai multe despre produsele Oriflame și cum să câștigi bani, astfel îți îmbunătățești în permanență abilitățile de vânzări. De asemenea, cu Oriflame vei avea mereu acces online la instrumentele de business, gândite să îți pornești și să-ți dezvolți propria ta afacere.

Oriflame îți îndeplinește visurile, cu o investiție minima, câștiguri excepționale și fără riscuri. Alătură-te acum!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!