Reprezentant Oriflame

Reprezentantul Oriflame este o persoana implicata in ritm propriu de lucru pentru promovarea produselor cosmetice Oriflame. Reprezentantul Oriflame reprezinta prima etapa, prima treapta intr-o posibila cariera de succes in Echipa Oriflame. Ce deosebeste acest aite de altele care aduc informatii despre cum poti deveni reprezentant Oriflame?

Site-ul nostru iti ofera nu doar informatii pentru a deveni reprezentant Oriflame. inscrierea prin site-ul nostru iti aduce in cutia postala catalogul gratuit Oriflame: primul instrument de lucru ca reprezentant Oriflame.

Dupa ce completati formularul de inscriere de pe site-ul nostru (CLICK AICI) veti primi in aproximativ 48 de ore un email de confirmare a inscrierii si in aproximativ 6 zile lucratoare veti primi in cutia postala catalogul gratuit Oriflame. Este important sa utilizati adresa corecta si cimpleta pentru a putea primi prin posta catalogul gratis Oriflame. Pe adresa de email veti primi informatiile legate de activarea contului Oriflame.

Avantaje reprezentant Oriflame

 • Inscrierea Oriflame este grauita si nu va obliga la nimic.
 • Veti primi in urma inregistrarii si activarii contului un catalog gratuit Oriflame.
 • Participi la competitii si la campaniile de loialitate organizate pentru reprezentantii Oriflame, cu premii in produse sau excursii in intreaga lume.
 • Poti achita factura Oriflame in termen de 18 zile de la plasarea comenzii.
 • Primesti comanda prin curier direct acasa (taxa livrare 7 lei) sau poti ridica gratuit coletul de la unul dintre centrele de livrare Oriflame din orasul tau.
 • In calitate de reprezentant Oriflame vei avea reducere de pana la 40% pentru comenzile plasate.

Pasii reprezentantului Oriflame

 • Completeaza formularul de inscriere Oriflame si vei primi pe e-mail informatii despre urmatorii pasi de urmat.
 • Dupa ce iti trimtem catalogul gratuit in cutia postala consulta-l pentru a cunoaste produsele cosmetice Oriflame.
 • Lanseaza prima comanda si convinge-te de calitatea produselor cosmetice suedeze Oriflame.
 • Prezinta catalogul altor persoane si preia comenzi.
 • Castigi un profit imediat prin vanzarea produselor Oriflame catre clientii tai (mai multe persoane care vizualizeaza catalogul = mai multe comenzi = un profit imediat mai mare pentru tine).
 • Ajuta alte persoane sa isi inceapa propriile afaceri Oriflame, castigi discounturi de performanta si alte bonusuri.

Castigurile reprezentantului Oriflame

Utilizand produsele Oriflame, vei ajunge sa cunosti calitatea  si varietatea produselor cosmetice, de ingrijire personala si Wellness create de cei mai buni specialisti in Suedia. Ca reprezentant Oriflame poti achizitiona produse la un pret special, in conformitate cu grila de discount valabila numai pentru reprezentantii Oriflame inscrisi. In graficul de mai jos poti vedea procentele reducerilor functie de valoare comenzii pe care o plasezi in magazinul online oriflame dupa ce iti activezi contul de reprezentant:

Reprezentant OriflameArata catalogul Oriflame prietenilor, familiei si cunoscutilor, apoi strange comenzile. Este o modalitate usoara, comoda si personala de a cumpara produse. Cu fiecare comanda pe care o plasezi, poti castiga un profit de pana la 40%. Acesta reprezinta profitul tau imediat. Mai mult, beneficiezi si de un discount de performanta. Fiecare produs Oriflame comandat din catalog are un anumit numar de puncte bonus (BP). Cu cat vinzi mai multe produse, cu atat castigi mai multe puncte si beneficiezi suplimentar de discountul de performanta.

Cum iti extinzi propria retea de reprezentanti Oriflame?

Foarte multe persoane doresc sa castige un venit suplimentar in ritm propriu de lucru. Aceste persoane pot fi interesate de oportunitatea de castig oferita de Oriflame – printre acestea se pot numara clientii tai, prietenii sau alte persoane interesate de obtinerea unui venit suplimentar sau de a-si incepe propria afacere. Atunci cand prezinti oportunitatea Oriflame si altor persoane care, la randul lor, incep sa isi construiasca de asemenea propria afacere Oriflame, este momentul in care castigurile tale incep sa creasca cu adevarat.

Cum se dezvolta coordonatorul Oriflame?

Pe masura ce instruiesti ca reprezentant Oriflame si alte persoane, iar echipa ta incepe sa creasca, castigurile tale vor creste prin discounturile de performanta si punctele bonus aduse de catre echipa ta.  Astfel ca, pe masura ce afacerea reprezentantului Oriflame se va dezvolta, cresc si recompensele. Vei castiga bani, recunoastere Oriflame prin titlurile obtinute (Manager, Director) si poti calatori in destinatii fabuloase in toata lumea (in 2015, castigatorii competitiilor de la inceputul anului au calatorit gratuit in Egipt).

Beneficiile reprezentantului Oriflame sunt numeroase. Dar probabil cel mai important avantaj al reprezentantului Oriflame este ca poate castiga un venit suplimentar. Un alt beneficiu important al reprezentantului Oriflame este acela ca produsele cosmetice oriflame, de foarte buna calitate, vor ajuta la sustinerea dezvoltarii propriei afaceri. Reprezentantii Oriflame sunt motivati si prin premii si concursuri, ceea ce constituie un bonus suplimentar.

 • Reprezentant Oriflame
5

Află despre Oriflame

Informații complete Oriflame despre avantajele coordonatorului și/sau clientului Oriflame. Discounturi, promoții, catalogul gratuit, reducerile și dezvoltarea sistemului propriu de câștig. Acest articol oferă informații complete despre avantajele clientei/reprezentantului Oriflame.

error: Continutul acestui site este protejat!