Cosmetice online: cum procedezi

Câteva sfaturi de la Oriflame pentru cum este bine sa cumparați cosmetice online. Câteva elemente importante pentru achiziția online a produselor cosmetice. Fie ca este vorba despre cosmetice pentru îngrijire sau machiaj, de îngrijire a pielii etc. Sunt informații pe care probabil nu le aveați dar sunt extrem de folositoare atunci când vă decideți să cumpărați cosmetice online.

Din ce în ce mai multe persoane decid să cumpere cosmetice online. Dar care este cea mai bună modalitate de a face asta dacă nu ai mai comandat înainte?

Catalogul gratuit Oriflame

Noi te ajutam sa alegi, sa cunosti, sa mirosi parfumurile, iti explicam despre produse si pentru a sustine toate aceste informatii iti punem la dispozitie catalogul gratuit Oriflame. Primesti brosura gratuita Oriflame dupa ce iti activezi contul Oriflame prin completarea formularului de inregistrare. Catalogul gratuit Oriflame il primesti acasa, dupa inscriere, in aproximativ 7 zile lucratoare.

Comanda rapida Oriflame

Cum cumperi cosmetice online?

TREBUIE SĂ ȘTII CARE ESTE TEMPERATURA DE CULOARE A TENULUI TĂU
Când cumperi produse pentru ten (fond de ten, corector etc.) este important să știi care este temperatura de culoare a tenului tău. Această culoare poate fi caldă, rece sau neutră. Este constantă, chiar dacă te bronzezi sau suferi de acnee.

Vrei să afli care este culoarea pielii tale? Cea mai bună variantă este să verifici culoarea venelor de pe antebraț. Dacă sunt albastre sau mov faci parte din categoria tenului rece și atunci ar trebui să porți un machiaj în culorile roz, roșu, albastru, verde. Dacă sunt verzi, ai o temperatură a culorii caldă, ceea ce înseamnă că trebuie să cauți cosmetice în tonuri de galben, bronz, piersică, maro. Persoanele cu piele neutră sunt între cele două categorii și pot purta aproape orice culoare.

TREBUIE SĂ CUNOȘTI TIPUL TĂU DE PIELE
Următorul aspect important, atunci când comanzi online produse de machiaj, este tipul tău de piele. Și influențează nu doar tipul de produs pe care îl cumperi, dar și calitatea pe care trebuie sa o cauți. De exemplu, o cremă BB este benefică pentru un ten cu acnee, dar un fond de ten îți va fi de mai mare ajutor, acoperind mult mai bine. Orice produs hidratant este util tenului uscat, în timp ce tenul gras are nevoie de produse matifiante. Așa că analizează-ți tenul cu atenție pentru a ști ce trebuie să cumperi.

TREBUIE SĂ CUNOȘTI TERMENII SPECIFICI
Descrierea produsului este foarte importantă! Îți furnizează suficientă informație despre textura produsului, calitățile și gradul de acoperire ale acestuia. Așa că acordă-ți timp pentru a studia și a învăța terminologia. Învață și despre diferențierea produselor din aceeași categorie. De exemplu: care este diferența între un luciu de buze și un pigment de buze sau dintre un fard de obraz și unul bronzant. Cu cât știi mai multe, cu atât vei cumpăra mai inteligent!

Nu uita de catalogul gratuit Oriflame. te ajuta sa cunostiu produsele cosmetice comercializate online de Oriflame. Paginile parfumate ale catalogului Oriflame iti aduc mirosurile parfumurilor Oriflame chiar la tine acasa.

  • Cosmetice online Oriflame
4.8

Cum comanzi cosmetice online

Câteva sfaturi de la Oriflame pentru cum este bine sa cumparați cosmetice online. Câteva elemente importante pentru achiziția online a produselor cosmetice. Fie ca este vorba despre cosmetice pentru îngrijire sau machiaj, de îngrijire a pielii etc.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!