Oriflame catalog pagini parfumate

Catalogul Oriflame are pagini parfumate. De ce? Paginile parfumate ale catalogului Oriflame te ajuta nu doar sa poti mirosi aroma parfumului dar si adaptarea apei de parfum la PH-ul pielii tale. Astfel, paginile catalogului Oriflame au o zona marcata cu aceste arome de parfum (nu toate paginile ci doar cele cu parfumuri noi sau de traditie). Acea zona trebuie frecata potrivit indicatiilor din fotografie.

Dupa ce frecati cu podul palmei zona marcata pentru a consulta aroma de parfum din catalogul Oriflame, veti avea aceasta supriza placuta. Pe acea zona pe care ati frecat-o de zona parfumata a paginii de catalog Oriflame veti putea mirosi chiar parfumul prezentat in catalog (pe respectiva pagina). Este o idee ingenioasa dar sincera pentru clientii Oriflame. Astfel pot fi verificate parfumurile si apele de parfum Oriflame.

Aceste zone marcate specific pe anumite pagini cu parfumuri ale catalogului Oriflame pot fi utilizate dar intr-un mod limitat. Nu va ganditi ca paginile parfumate ale catalogului Oriflame vor inlocui parfumul propriu-zis. Dupa cateva utilizari acea zona isi va pierde din consistenta aromei originale. Puteti utiliza de 2-5 ori acea zona frecand cu podul palmei. Apoi, treptat, dupa utilizare, paginile parfumate ale catalogului Oriflame nu vor reactiona la fel.

Comanda rapida Oriflame

Prezentare video pagini parfumate Oriflame

In clipul video de mai sus aveti cate exemple pentru paginile parfumate din catalogul Oriflame. Pornind de la simbolul (cercul) care include atentionarea pentru zona parfumata din pagina de catalog si pana la cateva exemple concrete de pagini parfumate cu mostre de parfum incluse in pagina catalogului Oriflame (veti identifica pe paginile date ca exemplu cercul cu zona parfumata).

Pagini parfumate Oriflame

Model pagina parfumata catalogCum se identifica paginile parfumate din catalogul Oriflame? Este foarte simplu. Aceste pagini care prezinta un parfum sau o apa de parfum contin in descrierea produsului o zona specifica. In imaginea alaturata veti vedea modelul de simbol pentru zona parfumata a paginii de catalog.

Paginile parfumate ale catalogului Oriflame au un cerc in care este scris: „încearcă-mă”. Aceea este zona in care regasiti parfumul.
Zona de testare a mirosului de parfum din pagina de catalog Oriflame are si un simbol in acelasi cerc, un simbol cu o mana care iti arata cum sa testezi parfumul. Practic, simbolul de pagina parfumata, zona indicata iti arata cum trebuie sa procedezi pentru a consulta parfumul Oriflame.

  • Oriflame pagini parfumate
5

Catalog pagini parfumate

Catalogul Oriflame paginile parfumate. Despre paginile parfumate Oriflame Catalog. Toate cataloagele Oriflame includ pagini parfumate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!