Inscriere Oriflame

Formular inscriere Oriflame. Pentru inscriere Oriflame completează corect formularul. Te poți înscrie la Oriflame dacă ai minim 16 ani, nu ai cont deja sau dacă ai fost reprezentant Oriflame dar în ultimele 12 luni nu ai mai plasat comandă în nume propriu. Activează-ţi contul şi nu mai cumpăra de la intermediari, inscrie-te la Oriflame şi vei avea contul tău. Comandă direct cu reduceri de până la 40%.

Nu poţi avea decât un singur cont Oriflame. Este posibilă o singură înscriere Oriflame.

Formular înscriere Oriflame

Formular Inscriere Oriflame

După inscriere și activarea contului Oriflame beneficiezi de următoarele reduceri în funcție de valoarea comenzii, discount față de prețul afișat în catalogul Oriflame. Mai jos este grila de reduceri. Functie de valoarea comenzii aveti reducere de 23%, 30% sau 40%.

Reduceri Oriflame

Inscriere Oriflame

Avantaje inscriere Oriflame

Produse cosmetice de calitate, parfumuri cu esenţe de durată, preţuri atractive. Calitate pentru produse recunoscute pentru calitatea lor. În plus, activarea contului îi oferă acces la toate reducerile şi promoţiile.

Dupa înscriere Oriflame vei avea posibilitatea de a face comenzi directe. Astfel vei beneficia de toate discounturile oferite de Oriflame. In urma inscrierii Oriflame comisioanele intermediarilor vor rămâne în portofelul tău. Prin inscriere Oriflame ai doar avantaje şi nu este necesar să lansezi comenzi, să devii coordonator. Profită de avantajele pe care le are de acum orice clientă după inscrierea Oriflame.

 

error: Continutul acestui site este protejat!