Inscriere Oriflame

Formular inscriere Oriflame. Pentru inscriere Oriflame completează corect formularul. După inscrierea Oriflame, dacă selectezi kitul de 15 lei, vei primi prin curier rapid catalogul şi mostre de parfum. Te înscrii, selectezi kit-ul, primeşti acasă catalogul Oriflame şi 11 testere de parfum.
Te poți înscrie la Oriflame dacă ai minim 16 ani, nu ai cont deja sau dacă ai fost reprezentant Oriflame dar în ultimele 12 luni nu ai mai plasat comandă în nume propriu. Activează-ţi contul şi nu mai cumpăra de la intermediari, inscrie-te la Oriflame şi vei avea contul tău. Comandă direct cu reduceri de până la 40%.

Nu poţi avea decât un singur cont Oriflame. Dacă ai deja cont nu mai completa formularul de înscriere Oriflame.

Formular înscriere Oriflame

Zi, lună, an.
Pentru Bucureşti adăugaţi sectorul.
Stradă, număr (bloc, scară, etaj, apartament).

 

Formular Inscriere Oriflame

După inscriere și activarea contului Oriflame beneficiezi de următoarele reduceri în funcție de valoarea comenzii, discount față de prețul afișat în catalogult Oriflame pe care îl primești acasă.

Reduceri Oriflame

Dupa completarea formularului de inscriere Oriflame veti primi in cutia postala un catalog gratuit Oriflame. Pentru a primi catalogul gratuit si pentru a valida inscrierea Oriflame este necesar sa completati cu atentie si corect toate datele solicitate de formular. Catalogul ajunge la tine în aproximativ 7 zile lucrătoare.

Inscriere Oriflame

Avantaje inscriere Oriflame

Dupa inscrierea Oriflame vei avea posibilitatea de a face comenzi directe. Astfel vei beneficia de toate discounturile oferite de Oriflame. In urma inscrierii Oriflame comisioanele intermediarilor vor rămâne în portofelul tău. Prin inscriere Oriflame ai dosr avantaje şi nu este necesar să lansezi comenzi, să devii coordonator. Profită de avantajele pe care le are de acum orice clientă după inscrierea Oriflame.

 

error: Continutul acestui site este protejat!