Programul de Bun Venit Oriflame

Programul de bun venit Oriflame se adreseaza coordonatorilor. Daca aplici pentru Coordonator Oriflame ai acces la si Programul de bun venit Oriflame. Prin Programul de Bun Venit, ai posibilitatea de a primi cadouri fantastice. Mai mult, beneficiezi de reduceri mari pentru toate comenzile tale.

Programul de Bun venit in curs este „Programul de Bun venit C13-C14 Oriflame”. Este un program de bun venit valabil pe perioada desfasurarii campaniilor 13 si 14 Oriflame pe anul in curs. In principiu este vorba de avantaje de pret oferite pentru o gama de produse in trei comenzi consecutive.
Adoptă un nou stil în 3 pași!

Oriflame Programul de bun venit

Ruj OriflamePasul 1 program bun venit

Plasează o comandă de 150 lei din Catalogul C13 sau C14 și vei primi rimelul rujul-mousse cu finisare mată The ONE Lip Sensation în valoare de 39.9 lei, pentru numai 5 lei! Valabil in programul de bun venit in curs pentru Campaniile Oriflame 13 si 14.

 

Oriflame PortofelPasul 2 program bun venit

Revino în campania următoare, cumpără produse din Catalogul C14 sau C15 (în funcţie de campania în care te-ai înscris) în valoare de 250 lei și vei primi portofelul My Destiny, în valoare de 89.99 lei, pentru numai 7 lei.

Geanta OriflamePasul 3 este cel mai atractiv!

Rămâi alături de noi și, în cea de-a treia campanie, cumpără produse din Catalogul C15 sau C16 (în funcție de campania în care te-ai înscris) în valoare de 350 lei și vei primi geanta My Destiny, în valoare de 149.99 lei, pentru numai 10 lei.

Oriflame Bun VenitProgramul de bun venit Oriflame se adreseaza persoanelor care doresc sa devina consultant Oriflame. De asemenea, Programul de Bun venit Oriflame este disponibil pentru consultantii Oriflame.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Continutul acestui site este protejat!